【 Welcome Zinchenko 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMXCVII

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
來緊
我地件韋拉諗落真係好貴,本身個位又唔算缺人
其實就算係Nketiah咁
講到好有射手觸覺
破埋塵封三十年嘅英格蘭u21入球紀錄
升到上一隊都要坐返幾年冷板凳先有得喺垃圾時間開始後備上下陣
青訓唔係真係咁多Saka㗎咋
所以真係唔需要太大期望
咪就係爺爺當年造星造到雞胸囉仲未講當年仲只係big 4宜家連愛華頓都洗大錢,仲停留造星

a高差唔多10幾20年前,定基錯同Gibbs 上唔大枱不停派膠,就係你所謂星?
預咗盃賽頭幾輪先上場
NK 真係值得欣賞
ptbf
條訓練片 NK勁到癲
見佢上季開始做占練大隻
睇得出佢積極 有態度

而家bulk到,一拳打死件
山狗黎嗰陣走咩撚野下坡
奧燒都話開始dup同埋蝗馬有堆攻中上緊力

而家時代唔同
先唔計big six洗錢
連卡數同維拉都可以有錢洗
唔洗錢補充現成人腳等同比佢地追過

不過問題反而係
究竟達狗可唔可以賣人拎返少少錢
如果啲廿尾三字頭嘅都可以keep到10M賣返出去
都講得過去
事實係連馬明/L馬都爭唔贏
仲以為阿狗係二十年前不敗奪冠嗰隊咩大佬
接奧燒山狗嗰陣咪又係皇疤廚餘
呀仲有奧哥添呀,一樣係敗走皇馬
叫佢地千奇唔好J
拉芬拿同菲臘斯舊錢
等睇下季nk大爆發 體嘢條西裝友有咩講
表弟勁sweet
唔怪之得食咁多
仲肯續約 希望牙達比多啲機會佢
b.silva 2.0
差唔多啦
前兩年打得太差 啲人賣唔起錢 而家靠高爹哋頂住先

希望一兩年之後阿d人可以賣得好價錢
Rodri: We're happy for Zinchenko

Rodri has spoken of his admiration for Oleksandr Zinchenko ahead of his expected move to Arsenal from Manchester City.

"He’s been great as a team-mate, as a player," Spanish international Rodri said.

"He deserved the best and we are going to miss him, but this is football, it continues and new players come in – we are happy for him.”
食仔技巧
我見到你了 你真心又高又靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞