【 Welcome Zinchenko 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMXCVII

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
Welcome Ronaldo
我唔明點解f ching會J 鏝d廚餘
Jesus我都明前鋒難買,水貨多,買佢都無可厚非
左閘有白T,完全可以搏下d潛力新星或者直接試下bid古古,Hickey又唔試,Flores 又唔俾機會,俾錢鏝去upgrade 真係on99

雲加以前不嬲都係造星,前鋒25基,pussy,巴約全部20m內搞掂
左閘asshole, 基錯, 急屎, 夢遺, 一係青訓一係平價執返黎
因為依家個領隊係達狗
年代唔同左啦
依家隊隊都有全球既球探網絡
搵潛力股唔係易事

一陣又搵多個黑t翻黎
咪又要磨一季

依家想盡快上翻前四既話
買真高呢類球員算係比較穩既選擇
rap 1g2a 好撚勁
美職隊算鳩數啦
白T唔傷再講
其實個時代變左,好難再好似以前咁玩育成
特別係今年可以換5個人
板凳深度係勝負關鍵
隊隊都開水喉買人既時候,仲玩育成只會被淘汰

辛真高好J係因為佢可閘可中場
白T唔傷就多個中場用
傷就有閘用
比起買純閘,用真高可以變陣既靈活度係爭好遠
12樓
由地下排到上去
Agree 不過真心希望T3可以健健康康
左閘後備之前都係俾新仔交下學費
黑t唔得又唔俾Flores上
留返d錢買翼買防中好過
1. 潛力新星上季咪買左好多 黑T Lokonga 全部蟹哂 ,達犬今年一定要出成績,無本錢再買幼幼賭運氣

2. 唔好用十幾年物價同而家比 無意思
潮文?
註冊到未
似白卡
個時個價同而家都唔同
有多啲錢點會唔想買好嘅人
問題真係歐霸
歐聯嘅比賽一定吸引過我地 又有幾多籌碼去引人黎
以前有歐聯又俾細路上陣緊係搏

執鏝啲人 係嘅 我都覺唔好睇 但用得著嘅我又冇所謂
始終轉會呢啲野都係睇教練同其他隊關係 港甲乙丙都係靠關係踢

唔係自己人點都信唔過啦
Hickey勁過辛真高先算啦
玩育成咪有黑t
買鏝兩件有質素副選都咁
好難想像愛迷點諗愛記60m買雙禾
突破盲腸
阿狗75m買耶蘇 辛真高
禾b算勁
宜家愛記真核
我返到學校等結果,陣間見
網軍來了 你走先
ching識嘢 可能最後話買返隻翼就係回購
有無諗整體英超質素上升,如果全部推新仔交學費可能頭十都攞唔到。
青訓咁多人先出到saka n14叫可以上一隊,而且哥狗個套戰術2閘太重要,你見坦克試咗都唔得,你信唔信Flores 上到白t水平?
禾b 宜家好似唔係踢翼
不過感覺佢岩達蛇用
個腦好過屁屁 同Nelson 先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞