[KPOP] K-POP 2022討論區 (35)

1001 回覆
3 Like 27 Dislike
都有可能一半係sm回購屈大陸人買
始終sm最中意玩呢啲
TREASURE喺韓國的確霉
有冇證據架?
【N】April出身的金採媛離開DSP前往將軍娛樂公司
19日,據多位電視台相關人士透露,金採媛最近與金成柱、樸瑟祺、鄭成浩等藝人所屬的將軍娛樂公司簽訂了專屬合約。
金彩媛表示”對於有關我的謠言,我沒有一點虛假和羞愧地堂堂正正”,表達了將以好的音樂進行活動的意願。
金彩媛與將軍娛樂簽約,預告了她將向包括音樂在內的多方面活動邁出新的步伐。

但仲有幾個十一年舊粉有錢買20隻
我諗應該唔少,嗰個都咁撚老

不過其他團有更多後生粉絲,相比少時得嗰幾個十一年舊粉
YG 係原罪
11年舊粉冇錢?
講緊咩笑話
https://youtu.be/ar6qrLCBmVM
見呢個post咁撐請夏無人po過
league of legends 韓服crossover請夏
唱今年暑假star guardian event
好驚喜
都係用老母錢啫
撐邊個死邊個,唔po了
sm畀你揾到證據仲得了?
不過sm中意玩media play係事實,成日都成績吹自家團破紀錄,第一個達成啲乜嘢,結果只不過係一個好specific嘅category,因爲冇人參與過,所以自然第一
所以唔排除sm為咗爭第一回購專輯,畢竟咁多年blackpink億萬views都冇賣得咁多,雖然當年海外銷量統一嘅意識冇咁高,好多海外銷量冇record到
最後一集...
sm畀你揾到證據仲得了?

即係鳩噏
好似話中輸咁多係因為唯粉內鬥
同連登仔話人老母係雞一樣
Vocal Queen
【JTBC】[SISTAR將以完整體參與《柳熙烈-的寫生簿》最後的錄制]19日,據相關人士透露,SISTAR將參與當天進行的KBS 2TV音樂綜藝節目《柳熙烈-的寫生簿》第600集同時也是最後一次的錄制。

《柳熙烈-的寫生簿》將在22日播出第600集之後,節目也時隔13年零3個月後落下帷幕。 陷入剽竊爭議並被部分網民要求下車的柳熙烈表示"真心感謝13年零3個月以來一直珍惜我的人。真心感謝一直努力到最後的製作組和相關人士。為了不再造成損失,將盡最大的努力承擔責任"。
g西
除咗唯粉內鬥都冇其他解釋啦,啲歌又唔至於大眾化到人人鐘意聽
雖然aespa唯粉癲,但其實bp唯粉仲癲,特別係lisa老師啲粉絲,八月cb有可能衝到2M

感動嘅係Winner仲有咁多人聽首歌好高汁
連登磚家話係就係
呢到又唔係法庭 證據跟本唔重要
Source:Trust me bro
一日銷量升幅通常係公司出貨問題多過邊度買
點解久唔久就有啲奇怪人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞