【I/A/DMM(PC)】 Ragnador ラグナド(20) 好驚冇人玩

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
150?
普通商店/材料店
有冇咩係必買,定睇需要,金幣item買就係

另外每個pool個保底point
假設唔需要換pu item,係唔係首先換晒pu果件突破碎,再換通用突破碎
普店我買金武角強,筆 豆腐睇需要

材料店除左1,2章所有,同埋其他章屬章唔買
其他料我都會買到500(睇你荷包,因為仲有好多位用錢),呢啲買左一定唔嘥,玩到中期會開埋其他角嘅all格(加所有角色體質)
另外每個新手唔提唔知冷知識

神商店
右上齒輪 可以轉做全出錢交易,但每次都要再手動set,最低20石(剩2個半鐘)

瀑布可以入道具(用錢買)加速
唔該巴打先
材料係唔係第1, 2 章唔洗買
其他章見到就買
長知識了
一直以為係168
12 唔夠先買都得
其他章 風火水土 可以唔買 用助人coins換(不過新手可能冇乜)
明白
想問DMM app 個size有冇得較, default 好細
竟然有會員係我唔認得嘅 咁耐都唔幫手推po

不過pu武嘅point 換完啲pu碎
就建議換123武果啲突破碎

你肯肝就換曬123武碎仲抵
裝完個booth,都開緊隻驚. 右上揀程式可以揀dmm player, 但冇得揀玩緊哩隻驚個程式,巴打知唔知點搞
老手留名
有冇試過開booth先?好耐冇用
赤月鳥居招生

熱愛吹水,熱愛魔境/地獄戰呢啲公會活動,積極參與既玩家,赤月歡迎你
唔理新手老手

有興趣加入我地嘅可以入TG詳談
https://t.me/+dvDjlyYyi71hYjY1
有用緊,正常係有得揀個程式

你試下開左GAME熄左個程式再開
唔該巴打先
唔知點解都係見唔到, 無論我開game先,定先開個程式再開game都係見唔到有得揀隻game
有冇話果個程式要擺邊D特別location開? 定求其擺都應該冇影響?
搞搞下先發現,要開住個程式,然後一開遊戲頭幾秒就揀果隻遊戲
之後就冇得再揀
都叫做用到住先,多謝咁多位巴打
冇,試過以前WIN7同你一樣情況,之後轉左WIN10就用到
用程式都要鬥快,BTW用到就好
百鬼收人
百鬼聽日清左人就會多一個位
繼續招人
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞