【I/A/DMM(PC)】 Ragnador ラグナド(20) 好驚冇人玩

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
好靜
新手想玩,買唔買石頭號好,因為見唔可以改引繼
係無得改
買左就要預有風險
唔怪得之今朝日抽冇抽
咁嚟緊10日你10藍啦 今日0彩
咁都係自己開始玩一個算
暫時得初頭買國主帳嘅公會朋友俾人入過一嘢,之後都冇聽過中伏。不過大部分買帳嘅都棄左,唔知係咪咀咒
未入坑但睇見玩法同畫面幾似劍與魔法王國

想問下巴打們如果入坑買帳號既話,
有無咩野需要注意?

例如有無咩野角色同武器同道具係最好有?
因為以前玩last cloudia果時除左角色外,
道具都好緊要,
以前就係淨揀角色無夾道具所以玩得好辛苦

唔知有無巴打可以解答下
#1 入面Tier 果三張link下面有兩張畫,應該係最必須

最好就有寢落(72小時pool有,其他武器/畫pool都有)
抽唔到寢落就睇下有冇鬼神(72小時冇,其他武畫pool有)

角:新手前中期主玩物/魔會易啲控制資源,值得一提運動裝 同泳裝角係節日角 之後難中啲 可以考慮佢哋先,另外白狼天狗都op角

雖然上面攻略舊舊地但武畫都值得睇
武。今期2狒狒刀 同狐面具都唔錯
寢落>萬物
寢落加mp打多人關好key
萬物唔差 有佢打單人關會舒服啲 依家都會用
唔該晒上面兩位巴打
所以係唔係畫->石--->角色
揀帳號排序咁樣排最好?

因為人在外國, 準備要訓了
睇完巴打們講解聽日買完帳上黎講聲
多謝樓上兩位巴打講解
可能畫>角>石?

佢啲角pick都係0.75%
唔該巴打

角既話跟post 個tier list 係唔係都準?
定係係唔係果堆pool 入面有一兩隻ss 角就其實都ok?
兩個公會都收人啊
輕輕一推

藍 國主 特別貴
橙 合作/限 啱啱完 有排都冇得抽翻
黃 節日角 低機率抽翻
白 普角 勁勁地
紅 pick緊

個tier可以參考下
覺得男人ok 又玩物攻 sr狒狒 tier ss 新手老手恩物
隻鴉天狗都pick緊圈漏
白狼都普角嚟 之後會抽得翻
人間有愛
唔該晒巴打!!
新手想玩,買唔買石頭號好,因為見唔可以改引繼
暫時得初頭買國主帳嘅公會朋友俾人入過一嘢,之後都冇聽過中伏。不過大部分買帳嘅都棄左,唔知係咪
首先好歡迎幾位加入
好簡單覆曬你地
真係要刷/買嘅話
以今期開始計嘅角同武畫嚟講
我自己個人睇法就 唔計pick up果堆
寢落/鬼神>>123武=其他畫>角色
想玩物隊就最好抽埋把狒狒刀 魔隊就要埋面具
角色唔係話唔重要 只係佢一路出新 只會越出越勁
加上現有嘅角都夠過曬所有野有突 所以放最尾

角色就今期up果4隻都唔差
水鈴鹿(物攻) 土白狼(魔妨) 會勁啲
當然唔係話另外兩隻廢到用唔到 打出嚟啲傷都唔差
有齊上面啲野 買ac的話
石~2-3井保底我諗都好夠用
如果係齋刷就有寢+今期pick up武其中一個都好夠玩
Pick up畫(得一條女果張)就玩風角要追埋

戴翻頭盔先 以上意見只供參考 希望幫到你地
有咩唔明可以再問

Btw 幫sins 宣傳翻有需要嘅新手都可以入埋嚟吹下水同問野都得 呢排Mon少左post
https://t.me/+sPw4CBxRHWszY2Fl
btw 保底係 150抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞