【I/A/DMM(PC)】 Ragnador ラグナド(20) 好驚冇人玩

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
刷緊首抽

刪ac 後就咁 點搞
重裝都咁,定開過apple/google ac重裝試試?我地冇試過刪ac,剩刪角色data

係揀呢個啊嘛?
呢個先係刪角色
你個係刪帳

原來po頭張圖唔小心整死左 唔怪得你唔識
聽日最後地獄
後日有新活動 百鬼夜行
想問下寢落係咪普通抽有武/畫嘅POOL 都有
係,兩邊pool都有
但而家好似抽畫pool會高D機會中畫 好似係
幾時派張格劍嚟
想問下係咪 物攻 同 魔攻都要組夠一隊?
我見pick up 2隻限都係魔攻 ,係咪可以等下一個pool先抽角?
唔駛嘅 主線唔會限死要物/魔攻

多人關/活動關可以靠隊友

升一邊武器同星盤上會易搞啲 因為唔駛抽咁多,同星盤可以升少啲

但鍾意都可以物魔都玩嘅 係可能要多啲心力儲武器畫etc

兩隻水著魔攻都勁嘅
是咪玩得

幾好呀寢落很難出的
開局咩都無做已經30000石首抽
仲要呢排仲要每日國抽免費10連佛驚
❌每日國抽免費10連
⭕️每日國抽免費10藍
開局72小時個啲抵唔抵抽 定留返啲石
入面有啲基本武畫嘅 1百抽可以換把風杖應該?但你夠唔夠? 唔夠就唔好抽了
升唔到班,但進步左
推post
呢排又每日送10抽, 又係入坑好時機
綜合翻朋友仔既意見 會好簡單比D指引想入坑既朋友仔刷下首抽
真係想刷就刷畫先 刷完畫先抽 最後係
想買號加入既朋友都可以參考下個表
角色D樣可能難認D 認唔出再問我地
內容比較主觀 有錯既地方大家可以指證下

SSS(抽到可以直接開波)

SS(抽到+1張S可以開波)

S(勁但唔可以單獨開波)

角色(1線強度/相若咁勁, 國主不在此列)
火屬(最後果2隻絕左版)

水屬(最尾果隻都係絕左版)

土屬(第2隻絕左版)

風屬(第2隻絕左版)

武器
右上角寫住123UR大多數有用
右上寫住4UR就唔一定有用, 可以再係度問我地

記住記住想刷開局的話
畫>>角>武
想買AC就可以跟翻上面個LIST做參考

最最最後都係幫sins 宣傳
有需要/怕羞嘅新手都可以入埋嚟吹下水同問野都得
https://t.me/+sPw4CBxRHWszY2Fl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞