owl square依間野真係世界級

880 回覆
341 Like 9 Dislike
聽講會約去蒲,好似好易執到件執番劑
push
推下比人睇
係咪短租收好貴,所以局你簽一年?
有望過d相影得唔錯,光猛又大間咁
包水電上網全屋傢私幾吸引,但冇洗衣機又麻煩左d
係咪咁比連仔睇做咩….

連仔一係Fg 50k
一係同父母住
有幾可出去租屋
你住邊棟?
你租幾大幾$?。。
你識?邊個
相就晒角度影,執好晒先Post緊係好睇啦
全包有鬼用,大把手尾跟有咩意思
有手尾之餘個cs又廢做野態度又on9
講完同自爆無分別
以前去跑馬地望過覺得好靚,中央圖書館隔離都有睇
簡單D講,佢D野得個樣,好多野住落幾日就知賴野
邊到都好,租樓買樓都唔好睇表面
租過 過來人勸大家千祈唔好租owl square
你個陣租邊度?又係同樓主一樣個堆問題?
唔想自爆
但可以話住落真係甩皮甩骨
又唔隔音 隔籬房講嘢係會聽到晒
甚至隔籬房煮嘢食 因為係劏房啲味係會飄到入屋
同埋唔知點解隔籬房沖涼我成間房都會有聲 係嘈音嗰隻
佢比你嘅傢俬其實就已經用到有積
租俾你嗰時就係靠化妝等你唔知有一大堆問題
cs又差 啲嘢壞安排師傅又等勁耐
佢已經比一般屋租租得貴 但服務真係好差
屌啲螞蟻多撚到 基本上係清極都清唔走
姓潘?
沖涼有聲應該係因為佢係劏房, D喉管亂咁駁有經過你間房就會咁
人地沖涼/開抽油煙機都會係自己房聽到

同埋佢基本上D房全部都係好舊既樓黎,D廁所無咩隔氣U型喉,全部直上直落
依家D人經過covid, 對依方面有D知識,其實更加唔應該租舊樓住
因為衛生方面其實好危險

我之前都從來無住過舊樓,都係入左黎先知
唔識
上網睇啲相好肆正 估唔到咁差
唔整靚D相點引人上去睇,仆街黎
搭單問 紅磡間weave會唔會好嘈?
最近爬緊文想租coliving, 最主要係想有個地方嚟温書....上網睇紅磡嗰間好似ok, 係怕喺大酒店附近 驚佢哋啲儀式啲聲會傳到過嚟...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞