owl square依間野真係世界級

880 回覆
341 Like 9 Dislike
咩原因扣你?
話整污糟左廚櫃面有漬佢地清潔唔到要成塊換
CLS印象中好似扣左我成千五蚊, 仲要佢直接換左再同你講要扣deposit。 勁撚陰濕

佢換之前單聲, 我拎支藍威寶上去捽返乾淨有幾難
似晒佢地風格啦
咁都幾撚狗..似有心食你錢多D
不過佢地D所謂清潔晒9氣啦, 就咁拎條布係咁依抺下, 抺唔到就算
我第一日去住時,個廁所洗手盤邊位全部發撚晒毛
佢地仲whatsapp我, 話我入住前已經做左全面清潔
根本成間野上上下下都無撚心做,屌佢老尾
cs態度係好閪
仲要mattress有撻漬要扣我1000 deposit
好彩有proof撻漬day1已經喺到 同埋知佢根本無打開過mattress黎check
都唔知用黎坤咗幾多個租客
佢哋weekly cleaning service 係廢 間屋咁細自己抹仲乾淨
cut咗個service 平返幾舊水租金好過
屌佢老尾, 真係好撚賤
到時如果我走都係咁,我實同佢死過
係廢到仆街
是旦求撚其搵個阿姐阿婆上黎抺兩下,吸下塵
部吸塵機污joe到仆街唔撚理,照用,吸完就收工,都唔知幾耐無清理過
仲要間間房都可以隨時自由出入
其實都成皮野一個月,點解唔月租酒店?

灣仔個堆都係萬零蚊,起碼冇伏先
巴打好慘
幫推
因為前排林鄭條仆街話要攪全民檢測,政府出高價租起晒D酒店
本身酒店長租既人都被趕晒出黎,更加唔好話你想準備租酒店長住,根本唔會比房你
所以先迫住租owl square依D,點知中撚晒伏

依家全部月租酒店變返晒正常架喇可以任租, 有心搵既人就出去住啦
月租酒店無論服務定清潔完全屌打依間仆街野十條街,屌
推佢老尾
push
push
我見網上的盤,根本就係有裝修既劏房
同埋Owl Sqaure 的負評多到暈
係呀屌,你就醒喇識搵下d review 睇
希望推比多D人睇到

依間野真係得啖笑
push
依間幕後老細係仆街嚟

真係唔知,出晒名仆街
Weave會唔會好啲?
好彩睇到呢個post,差啲租左而家睇緊Dash好似ok,有冇巴絲租過?
住酒店啦碌7
我見佢都係一樣搵D舊樓執兩執就放租出黎,我不予置評喇,依類型我住到怕
你一係睇下上面有巴打提過既1,2間,望落好好多同owl square完全兩回事
你想穩陣既就搵返間真serviced apartment or 月租酒店啦
講住既舒適度同服務效率屌打依D假serviced apartment廿條街
Weave好啲 佢係成幢舊樓重建 但啲房細過劏房又貴 空置率又高 個老細完全係奸商想整膠囊酒店果種比人住
Dash好劣 但owl square衛生勁差 好多曱甴屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞