三國志 · 戰略版 (68)- 大混戰!後服沉沒!

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
睇雪糕仔玩群弓係幾癲
睇人戰報漢中盾 群弓 司馬盾 幾順
次次都掃人幾隊
醒起我季初隊吳槍冇裝暫避係咁比吳騎爆頭
一定係太尉最快50
滿紅玩咩都癲
太多弓隊
控制形盾隊//弓隊起飛
白板:一定係群弓、孫太泰
阿婆都識玩 鳩衝就袋萬幾戰功
我見我地盟個大佬 張角 劉備 魯肅 盾 橫掃唔知幾多人
一睇就知回血回到傻
當鋒+彎弓,仲要火燒先掂
但睇落似係有埋草船淨化火燒
下匪慘過番工
我地係咪玩緊同一個遊戲

我睇到既係71服班山東仔係司隸失利,63服一個俠盟檔晒71服三個盟,71自知唔夠打入唔到洛陽,老羞成怒,走去血洗63服出生洲

講到好似63輸緊咁 如果調轉係71服搶到洛陽,但63服食左許昌咁先代表63贏? 原來呢個劇本係要佔領對手出生洲洲府? 上連登又學到野
我都覺得係平手緊, 但71又唔係惱羞成怒打出生州姐, 都係開拓多個戰場
你比我有幾百萬閒錢可以丟落三國度試下
我季季排前5都得
試下比我中個6合彩 2/3獎 都即刻掉落去 80-100萬金銖係到瘋狂抽
我係由開季到依家都覺得 63服領先緊
依家只係我地5服想令到大家可以打和
大家少d紛爭 多d刷戰功
Underdog 已經一戰成名
個noise仲嘈過10、韓仔、6
5服係有實力既 泉+武德+四小龍 推得入 狼 + 彞,所以冰都要去幫弘農果邊先拉成平手

係個牙痛仔搞笑姐,人地一個俠盟都檔到你整個山東,走去打人出生洲出氣,人地返去出生洲迎戰又串人主盟都要返出生洲打 大佬啊你正面唔夠我打要打我後門,咁我咪去後門同你打囉,又唔得既神邏輯

不過講到尾就係63服少5+71一個主盟,呢個賽季好玩
通常資源洲無曬野打先打出世洲
打出世洲比較無聊
揀對手打!真武裝農夫
打出生洲先係正解喎, 唔覺有咩問題
巴蜀都爆左永安剷入去啦, 又無人話一定要司棣大戰先係正統
so far咁多季,好似未聽過63以卡城防守為主,多數都直接武力輾壓
主城疊疊樂
要卡等於怯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞