三國志 · 戰略版 (68)- 大混戰!後服沉沒!

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
諸天 連司都入唔到
逍遙基本全部人滿紅又有人代替夜更,4,5點都有人控一團ac
係得200個人贏,其他盟友就食屎連割據都冇
割據都無 呢一個係真
3洲府其實好難拎...
仲要今季個服咁多人
輸個邊一定玩攬炒
落匪拎你個邊出生洲既洲府
就算比你卡好晒城 你守得幾多個 匪可以任飛
就算守到最後保得住3洲府 代表其他盟無一個拎到洲府
上季比5服打到仆街, 之後聽講諸天3清5服,心諗今季捱到2星期算好野,但打落,雖然係全滿紅,但活躍度同5服比差太遠
最慘D無課月卡黨,飛城都唔知冇左幾多金,季尾咩都冇
低損刷67
咁季中都送咗唔少金嘅
之前赤壁個季的確比6服打到pk, 但5服都不斷進步緊,今季仲比上季更活躍,希望打出漂亮一仗
其實打韓國挑戰服既諸天係諸天加逍遙合體 成個六服無話邊個盟特別勁 只係算叫做幾合作先打得順利
34服好廢今季又輸隊友
軍爭地利劇本匪既人數係咪有上限..?
不過5服都聽講唔會好得幾耐
金龍本身想整合返之前離開個班人
但5服本身爆位 令到佢地轉唔到
如果佢地堅持要整合 好大機會要轉同一個死服先吸到呢400人
5服本身太多農夫卡死個位
人數雖多 但400-600人都是垃圾
而家係5+71打63,仲有班因為6服滿左人,以為對硬63既6服人,暗地里轉左黎63,加加埋埋個人數優勢好大。你地打出生州竟然可以用主盟打;63出生州好多都係附盟黎。不過你地5服71服打得幾好,值得欣賞!但贏唔贏完季先講吧!
我係覺得63太輕敵/冇重視出生州, 出生州我地何嘗唔係副盟,勁既入曬去打司隸啦,依家63 D人先搬番黎河北,頭兩個星期河北D地任食,我上埋翻地榜第6名
翻地之神
牛絲翻左幾多塊
所以自從唔係玩赤壁同S5果個劇本
唔再係官方分哂兩邊陣營
以盟做單位拎霸業,就係想啲玩家不停反水背刺
否則我同你係坐堆同一條船
但都可以我拎霸業,你拎歷戰
無上限
用盟黎講單位其實幾好
大家季季可以夾唔同人 唔同對手
同埋都刺激D
金龍有400人咁多?
我覺得用排名分公平啲
咪變左全部高戰囉,依隻game我最服就係門神 同 鋪路隊,慘過番工
其實唔一定,我自己係月卡白版仔,你肯放多啲時間玩追下進度,一樣入到200名內

如果以盟為單位,會益左好多農夫,反映唔到個貢獻度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞