三國志 · 戰略版 (68)- 大混戰!後服沉沒!

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
好大機會雙方都拎唔到,係司隸卡一季
其實割據越來越垃圾
所以正規只要守3個洲府就ok
其實霸業都唔見得有人抽
霸業主要目的都係換特技
割據S3之後應該冇人會抽出
我唔要你個兩粒魚蛋 我要大家今季都無得食
呢個係我識唔同服既人都相同諗法
今季應該攬炒多
兩個pool都係出垃圾 點解要抽398一下
冇聽過會有人去敵對盟囉霸業位,基本冇咩人care有冇,特別扔左咁多錢班大帝,我係河北拆高建 拆到D人發脾氣密我 成隻狗咁
都係 援助甲一件就算 霸唔霸業其實無咩所謂
季季都有人打到嬲嬲豬 密人問候我父母
世頻我被人點名
唔好介意 實有人好上心
無錯,三戰好多細節位就響裝備入面。同一隊人,有援交甲同無援交甲已經2個層次,尤其內戰時更加明顯。

衰啲講大家既隊都係左抄右抄,頂配一定係果幾招,戰法上無乜可以突破,所以就係靠裝備去分勝負
用鳩隊再放哂所有T0技入去都會勁
睇你想urgent要橙數定點
8000玉起碼2橙
8000玉係大池隨時得1橙,但大池可以累積
Ching你就好,打出生州個啲賴皮狗,我就打硬個班勁人
你咁出名
8000玉兩橙其實好搵笨
抽唔到5+1=無抽過
所以都係果句,睇你係咪urgent要橙黎開兵書or抽典
下季想要王雙元姬sp朱,可能要破戒抽pk名將2
打到D 全紅將軍飛番城去河北 笑死 63 笑話黎
唔錯 但俾我揀多次 我會揀麒麟(初期 乜科技都未升)
可能季中/季尾會有唔同
3隻分別3紅 3紅 5紅
覺得好笑咁解,打出生州仲有趣,資源州長期守98 / 去撞城,最好玩係水戰果季,計積分 又有得燒地
河北入晒司之前反水 下3州自己內亂
巴蜀俾2.5個州圍
唔係河北贏晒 邊個贏
你真係唔識架喎,有無做資料搜集63玩S1-S3地圖係點解決霸業問題
開局頭姐一開波都冇人估到六國大封相喇
係輸就輸左啦 去敵盟拎霸業都講得出
我地5服出名 小強黎 輸完都係咁正面
贏都係咁正面 當初打6服 真係最撚慘 未開始就完場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞