女朋友搵錢多過自己6倍

307 回覆
68 Like 592 Dislike
「做家庭主夫可以俾到小朋友好啲成長環境。我好重視小朋友教育。淨係俾工人湊我唔放心。四大長老湊又縱壞佢。」

呢個位咁重要無可能計錯啦
其實ok喎
一見到標題6倍
心諗唔知幾耐之前睇過
其實佢鍾意你就ok 其他都唔係問題,練大隻d同練奶撻技巧 ,得閒讚下佢就ok
基本上可以肯定你條女一定有喺office同其他男人做過愛
其他自己諗
10個月前你已經30歲,而家返到26歲
人地咁有錢先唔介意你窮
你搵個人工差唔多嘅咪日日厭你無出色
快啲生仔結婚

分身家
你點識你女朋友?認真,想聽故仔
有閱讀障礙係慘啲…
咪氹樓主啦

女強人去比錢包小白臉唔好

講真,而家26歲還好,過多幾年,視野見識想法差距只會越嚟越大,女嘅冇所謂,男嘅都自卑(已經係)

佢仲要自卑到開 post呻,唔太覺得佢過到呢關。除非佢突然睇通晒,思想唔同咗啦

呢啲情況,講真十對都唔知有冇一對走到最後。仲有女強人同小男人,唔一定要差距咁大嘅…性格上一強一弱啫…
中出佢先
出黎3年 12萬真係好勁
如果你做緊嘅野係你自己嘅興趣,雖然人工低但工作過程中都會散發魅力,有熱情的話,你嘅另一半未必會嫌棄你
但如果你做嘅只係job 而唔係career, 過緊得過且過嘅日子,就算呢一刻佢未出聲,你地都唔會長久
因為你無為你地嘅將來打算,因為你無能力
所以結論係你要建立自己嘅事業
我同佢未見家長,可以點樣令佢屋企人對我印象好啲?

唔好見印象最好
你真係好廢,反省下啦
見呢個post好多人未見過大蛇屙尿
讀law入某堆美資律師行如David Polk兩年trainee後已經120k
當你LLB grad 22歲,PCLL +2年trainee,25歲就可以月入120k;比埋你double degree 如blaw,26-27歲就有
Magic circle newly qualified 就9xk 左右
辭職等佢養
好多井底人士衝出來柒
弱智學人上連登
JPM…當年據聞比陳文敏 year 1爛左佢一科grade, 令佢敗走而再入中大gbus 屈grade嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞