[其實都唔差] 車路士球迷西班牙海鮮飯討論區

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
又要請返d經濟學家出黎解釋下點解疤狗點都會冇事
邊個疤狗入嚟負評
屌,啲錢借咗返嚟唔駛還咩,仲要有利息嫁
借錢唔駛還得油王做得出,分分鐘疤狗係借大耳窿
屌 我哋都問銀行借啦
唔係咁易嘅 托師傅
佢欠薪欠到個朵臭晒想直情唔找數
其他球會要佢即鎊
所以如果唔係free transfer 佢都幾難簽到人
但佢咁欠/拖薪加迫人減薪法都一樣有球員想去
👌🏻
依間野真係好厚面皮
而家rap 都feel 到唔對路
發覺疤其實係到拖根本係到數白欖冇能力比錢買佢
都想跳船,之前含得好開心話 only want barca
係撚咁諗啦 列斯唔同意巴塞個報價姐
疤分期, 唔知分5-6年俾唔俾得晒LEEDS
之前話rap 唔同車傾只去疤
而家見疤唔對路一直拖
又轉口風咩48小時疤再冇progress 就同車傾
因為疤同leeds 明顯唔會傾得掂,疤offer 幾高都好未必收到錢同第一期都要下年當人傻仔
但車offer 係一筆過all cash
搵你堆單咋
過兩三年有錢咪又係追疤含
反正車狗後花園黎
唔出奇,車專出25
中游球隊平平地買個中堅都唔洗咁貴買Ake
next week hot
過兩三年會唔會太多
可以挑戰吓11月呢個紀錄
寧願要dunk都唔多想要ake
我要Kilman
車路士隨隊記者:Todd Boehly 與迪列特進行談判,但意識到來自拜仁的激烈競爭

由於迪列特可能加盟拜仁,會導致烏柏美簡奴增加離隊可能性,車路士將關注情況

車路士將視西維爾中堅高安迪為迪列特的代替者,任何對高安迪的進一步接觸都取決於迪列特的談判結果

https://bit.ly/3OZ9TeL

Why not both
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞