[其實都唔差] 車路士球迷西班牙海鮮飯討論區

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
定啲黎,we are so rich
ake買黎做後備姐
40m ake會唔會成為車歷史級最弱智轉會
其實點解要3隻中堅,閘位中場唔洗買人咩
死疤狗幾百萬都俾唔起就咪撚買啦
牠on9
你班死軌日日FF疤買唔到人
你話疤好有錢就唔係,但話佢無錢就肯定唔係,問題就係佢地知班球員一有疤pursue就追撚含
巴狗根本無錢
佢唔係冇錢 係有限制佢使錢
Dujon sterling replaces azp
好!
Bakayoko Drinkwater呢啲乜嚟
而家個風向Ake係垃圾就真係吹到佢地底泥咁
Bakayoko係咪已經正式賣斷左俾人???
據romano報道 史達寧差體測就會上車 轉會費為45m 左右
艾基都接近以41m 左右回歸車仔
其實小編對兩人嘅加盟係絕對歡迎嘅 🤣🤣
首先講下史達寧 雖然佢係大曬
但佢嘅走位、盤扭、大局觀都好好
講入球數據 喺場上嘅影響力
都比任一車仔翼鋒/前鋒好
係 佢係跑姿搞笑啲 (似速龍 🦖)
但佢能力係真係英超頂級
45m 簽到一個當打 27歲 英格蘭國腳 甚至係核心級別嘅球員 真係抵到爛
至於艾基 佢係球壇少有嘅左腳中堅
適應左英超 計Home growth
位置感同路數 用波都唔錯
都係一個唔錯嘅選擇
之前球隊都有斟過其他人
好似RB嘅格華曹咁 但人地唔肯放嘛 都無計
如果呢個位用艾基 姐係Colwill 仲會有機會上位
如果舊年有留意開英冠嘅師兄 都會知Colwill 嘅潛究竟有幾高
再加上 艾基仲可以踢LWB LB DM 好幾個位 就算係打輪換都好使好用
下年英超仲可以換五人 增添板凳深度都係有必要
希望球隊可以簽多三至四個有實力嘅球員番黎啦
小編嘅心水 係迪列特 利雲 沙域 / 飯 / 迪莊🤣🤣
Zappacosta drinkwater bakoyoko marin
弱智個部分仲有買完佢等人地可以買Kounde/ De Ligt
車狗話買beast苗呢度咪又係屌到仆街
鏝一話買就變咗上等貨
棄將當係寶 有人搶嘅target就唔落bid
唔係上等貨但都係比Ake可取嘅選擇
車狗日日幫哥狗托大腳
好想比錢哥爸爸買人拎六冠王
本身買250同Ake已經係啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞