[其實都唔差] 車路士球迷西班牙海鮮飯討論區

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
唔明今朝點解仲有Ching 可以為買ake 講好說話
另外我講一講點解我覺得Ake係一個唔錯嘅選擇

依家點都要簽兩個中堅
我覺得杜狗個諗法係至少買一個有英超經驗嘅
杜狗應該怕撚咗

始終第二個聯賽嚟到,適唔適應到都係未知數
Koulibaly, De Ligt, Kounde
敢唔敢肯定佢地踢到水準先

Ake上限就一定唔高架啦
但下限點都係踢得掂英超

所以依家杜狗個mindset係買一個有英超經驗,再加一件無英超經驗
我覺得呢個思路都合理
而一個有英超經驗,又on market
我諗唔到比Ake更適合嘅選擇
如果係話買三隻後衛 明知鏝當苗係Ake replacement
有少少腦買再苗先再買Ake
不了
sarr踢左一年
算唔算有英超經驗
留低省40m
數據不說謊:史達寧是哥帥麾下,美斯之後入球貢獻第二多的球員

很多球迷都會給史達寧賦予快樂足球的烙印,揶揄這名英格蘭翼鋒一次又一次門前錯失的必入球。

不過又有幾個人會知道,就是這個浪費機會不斷的史達寧,在過去的5個英超賽季,收穫78球(同期英超第4)和34次助攻,平均每年為曼城在聯賽製造 22.4個入球,佔據曼城當中23%的進攻火力

儘管在很多球迷看來,史達寧錯失很多的得分機會。不過統計數據告訴我們,在上季的英超,他的射門轉換率高居英超第3。22.81%的射門得分率,比哈利卡尼高出9個百分點,也遠遠好於沙拿和C朗。

哥迪奧拿作為一代名帥,合作過的頂級攻擊手多不勝數。在入球+助攻的排名榜上,史達寧以120球+66次助攻位居第二,僅次於第一名的美斯。

即使僅計算入球,史達寧也能排在第3,同時也是3個入球破百的球員之中的一個。

史達寧在英格蘭國家隊的地位也很穩固,這一次車路士引進他,自然也是新老闆Boehly想贏得更多的本土支持和歡迎。

希望呢一位快樂男孩新球季能夠以穩定進攻貢獻說話來說服一眾車迷吧!
杜曹成日都鳩擺d翼打翼衛踢到一pat屎
唔爭在試下擺細查打lcb 試下
起碼好過睇sarr
用數據說話
杜蛇就係想佢專心防守一腳清
好事黎
佢唔係過埋呢個轉會窗先走??
TT一錘定音 唔要C7
杜曹ball 係咩體系你都唔知就咪撚鳩up啦on9
派清今日戰鬥力
即係佢真心覺得沙>查?
好事嚟
Leon清先最唔撐杜狗

佢同刀屌咗杜勁多個月
呢幾句嘢好熟面口
好似上年都講過
所以倫敦打吡咪俾鄰居大炒
我撐但唔盲撐
所以一路都有屌
收皮啦你個搖擺撚
都係課金比鏝買苗
其實可唔可以收番杜曹買人權
俾佢齋教波算啦
將買人決定留番俾d識既人攪
£90m 買 250 + ake 完全垃圾級轉會決定
想知反250果d ching覺得要買邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞