【HKBU】浸大討論區(16) 年半推爆一個po

582 回覆
6 Like 0 Dislike
有得reg了,但core course應該唔洗reg掛
core course會預先幫你揀咗
睇Course Add/Drop,然後View Class Timetable, 冇core course show出嚟。心都離一離…
咁你要問下
因為core course正常唔洗自己reg😂😂😂
Ching, 你Class Timetable有冇直接show個core course出嚟?
有啊
Thanks ching, 已電郵俾GS,希望無事
頂,都內定晒要讀咩仲reg條命咩!一個trimester6個credit, 所有科目一年只出現一次,仲要唔係個個 cat 就唔俾報!浸中呢個名真係有原因。同 CU個邊自由揀自由讀總之限時內死掂佢真係兩回事。

但屌你老母,我得兩科揀你都可以令我其中一科同cu個邊個一千零一科完全撞時間,你而家想點啫!唔揀唔夠 credit 肯揀都無得你揀,咩料啊而家!
Btw絲打諗住用咩理由appeal
我都想知唔想八半咁早起身

BU真係膠到冇人有
唔使reg,但可以Add/Drop揀返好d嘅professor
有冇人知道reg hall waiting list入面嘅random number係點運作
同埋通常waiting list會入到幾多個?
master啱啱收到拎學生証email
加一,但張form填唔到時間
完全唔知佢 send 出嚟 for what. 同番暴大 admin講呢邊遭遇佢地笑到碌地。
我係成功 login 後變成查無此人,再㩒就多次login failure.
我都係 send email 講算
想問下hall ocamp瞓覺係咪返自己房瞓唔想玩到連瞓覺時間都冇
Same
一樣,條link click入去再login之後根本係Error page, 又要send email了好麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞