點解康文處gym比人個印象玩玩下? 我想吹奏康文gym場

176 回覆
33 Like 530 Dislike
多白卡佬 機又舊
係 講真佢操咁辛苦都係為咗得到你嘅認同
睇黎你無去過physical c9都係度on99
我果區康文署夜晚幾好 幾間都唔洗排機咁制 實有機做 可能我果區啲人唔做尖
返鄉下啦
第3點
我都會咁
如果有餅 我已經想像到d餅會係亂鳩咁擺
拎康文署同大場比即係拎架日本車同Benz 比
好無聊兼無得比

去康文署最大原因,除左就腳之外,係唔使簽死約,同埋無人sell

針無兩頭利,康文署架餐同大場差啲就梗ga la,就算新場好似調景嶺同單車館,d 架餐都係咁上下,最多多支Z bar 玩下bicep curl

所以好睇你自己需要,我自己覺得康文署都足夠有餘

利伸:康文署玩左8 年gym,試過大場但都係覺得康文署方便啲
人地開心share自己做成點
又關你咩事
做gym唔bulk做嚟做乜
想問就咁DUMBBELL 最重幾多?
康文dumbell以前做過幾間都無80磅以上 好多都得50磅 推胸都唔夠用啦
康文署既話最重見過 80lbs 一隻
師兄你留意下其他場,應該有d 會有70 - 80 lbs 啞鈴
好似上水大埔都有
70.80都唔夠玩bicep curl啦
元朗仲有無
仲要排隊入場同計時真係笑撚死人
絕對認同 另外康文冇咁多打卡女分心練野質素好好多
普遍港島個場大
入場人數又少
葵芳?好耐無去
呢間正常少少
其他成堆白卡

齊唔齊好睇你操咩,有間夠齊但係比另一個細場少左部夾夾機
話多白卡仔多人阻機就真既
最癲係遇過d瘦仔話人做機d機件聲嘈
但係話唔夠設備操就搵黎講
基本野其實有齊
大隻佬都有只係少d
計size 既話
最大係何文田、調景嶺、上水保榮路

計機種既話,沒刻意數過,感覺上單車館、將軍澳體育館、港灣道同埋調景嶺都好齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞