點解康文處gym比人個印象玩玩下? 我想吹奏康文gym場

176 回覆
33 Like 530 Dislike
屋企附近得康文,雖然有簽外面gym 但有時打風落雨近近地都係康文做
但康文真係只適合偶然去,如果有運動習慣既唔建議以康文做主力,最大缺點就係有時多人要排機,除非你係任何一部機都冇所謂可以用,或者你固定係一個non peak 既時段去。

冇機做幾多優點都冇用啦
啱啱先屌完一個 叫佢share唔撚讓 問佢仲有幾多組又唔講
屌得多都煩啦
屌你咁撚cheap 好唔好意思話比啲女知呀
試過有啲on9仔教練係度教學生
然後一部機講成半個鐘頭嘢
我等唔到直接過去做佢話佢未用完

康文處特別多奇怪人

私人場就算cheap如P記你見到啲教練都唔洗比面 唔洗理佢 康文處啲使用者好多時覺得你都係cheap人所以先會玩呢個場

P記 247啲人後生啲 無咁on9 識睇下跟機條友嘅面色
長期見班幾個阿嬸霸住跑步機散步吹水
啞鈴區有幾件永遠叫到鬼煞咁嘈
又逼又閪 仲要限人數入場
真係貼錢買難受
呢間算好架啦 天水圍有間rust到針都插唔入,要大大力拍入去
行路冇問題喎 邊個話跑步機一定要跑步 唔鐘易有廢老就話啫
Block左你, 廢事同你認真
咩都唔識, 一味擦存在感
憎人富貴厭人窮

想跟師兄一齊操
康文月費平
有時唔得閒去 感覺都無咁蝕
條友傻傻地
Bulking又唔識, 執人口水尾
我亦唔想同佢太認真, 一睇佢打d咩出來, 已經知條友真白卡, 唔需要解釋比佢知何為bulking, 佢只係擦存在感, 上來發洩自己現實不滿, 網上大碌鳩, 現實好賓周, 佢講到咁勁, 約出來啊, 你睇下佢點, 咪又潛水縮沙, 呢d咪垃L圾, 社會上撈唔掂變左心理不平衡, 上來發洩扮大碌鳩, 真人肥油毒L, 排骨精

我上圖純粹自娛兼娛人唔係認威lor, 我大隻d就好似唔知得罪佢咩咁, 針住我來吊, 我又唔識佢, 佢都咁L樣, 如果識佢我咪比佢斬我碌, 所以咪話佢憎人富貴厭人窮

另外講耶經又吹到豬肉, 佢根本唔識又拗水吹
豬肉係舊約時代, 新約耶穌降臨, 耶穌出世已經唔係, 基督教係新教
天主教, 猶大教就會講豬肉問題
同埋根據聖經當時某啲原因所以先唔食, 如果真係有睇過下聖經以前d人直頭係唔食肉, d生物係上帝比人管治

重有男男交合聖經係罪, 呢個不變, 神會懲罰, 但食豬肉唔係罪lor, 但耶穌出世後承擔所有人罪, 但前提係要悔改 , 唔好再搞菊, 格劍..,.
想逗下, 秤秤佢
個個好似你咁操野都係為人而操?
咁你唔好阻住啲真係操野既師兄啦
家下我操野你唔啱齋睇唔上你咪走 家下我操黎奉承人?
你有病?
但你有咩資格同女仔操?
康文處夠啦

性價比超高又多女
白卡對癡線佬
你兩個有啲本事可以上演一場世紀癡線大對決
去得康文既女望多眼都嫌多啦
Ok sor原來你係講緊佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞