林二汶終於開腔回應!!!

1001 回覆
52 Like 4002 Dislike
時序上係先入邪教後上無綫
仲唔係個五肢斷裂屍磚叫佢去嘅咩
上無綫 再上大陸 賺人仔 奉養財神
仲有十幾萬followers,比連登仔鬧幾句算得乜
做國樂 同上去奶共係兩件事黎,上去參加d乜比賽 同tvb個 星聲乜乜物物
關做國樂乜事??你又已經叫做出左名的歌手,絕對有資源自己做阿
音樂無分国界
上支拿唱隻願榮光歸香港再講呢句聽下先啦
真係唔知醜
一開頭唔係同屋企人道歉,而係同邪教道歉,之後先到屋企人
這就是名!利!愛!
洗咗腦啦
其實理佢做乜

肥佬正面反擊了
你明唔明點解佢做得肉酸呀?
講真你話係咪個個反共既都會反哂一切中國文化 好明顯唔會係
一樣會食中菜 日常生活總會接觸到 因為有d野係源遠流長
消閒娛樂又好 文化歷史又好 冇人話過唔可以欣賞呢d野
好似張敬軒都開過盛樂演唱會 都係sell中樂團
但你會唔會見人地將中樂團=愛國咁既concept掛在嘴邊?
好多人都明 你係絕對可以欣賞一種文化
將中樂加係自己音樂之中唔見得一定奶哂共咁做
成篇野佢將自己處係低位 講自己點樣比人網絡欺凌
然後將鍾意一種文化=愛國呢種錯既concept無限放大
想click到d低智小粉紅因為見到「唔敢愛國」就會幫佢
覺得佢真係一個忠心既愛國者 可以順利食到大陸條水
唔係邊有錢再供養佢個財神?
先唔評論佢篇野嘅內容

敢同supper moment一樣 正面迎擊
已經可以confirm佢傻撚左入左邪教
好勉強最後個段
重作啦

观今,玄学一门之学者,既无成熟心智,又缺多闻。使人真伪难分

好玄
打咁多隻字一字不提明哥
淨係師傅前前尊後咁。

無得救架啦。
再睇冇左?
佢個肚腩仲貴
米紙條友個fb 有講兩兄妹都極離地, 唔好有期望
唔該唔好攞ivana同呢條仆街比 咁樣係侮辱緊ivana thanks
又拉去愛國主義等支那人同情
得喇咪再貼佢喇
supper無入邪教,係真正100%向錢看

二汶就慘在佢似乎真係覺得自己同班道友造福緊社會
離地還離地
政治冷感還政治冷感

但佢阿哥如果仲正常都應該分到個教係邪教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞