[誰又是恨人貴 FDJ等於一切]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1802]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
mendy落左charge
般奴咁撚勁
去洗廁所就岩啦
一定好乾淨
普狗psg又冇得教 曼狗又冇佢份
疤狗跟哂小花轉會啦
疤區黎黎去去得幾隻狗仔
未落charge都已經無出
一字排開左啦 不過係一字排開咁離隊
大力臣 都未必踢唔到30場啦
根本唔係無得出,e家都係無罪 罰乜9
冰島人傳緊去土耳其繼續踢
所以係得mandy 落左charge唔踢得
休息一年下季接曼
金章 幾時先有聯賽冠軍
簽到嘅話慢慢笑啦,成班賤種
咁無辦法㗎喎 PR既野無得唔做 你俾佢落場 我地捐哂成副身家都無用
#mufc's failure to qualify for the Champions League has triggered a 25% reduction on players' salaries, which sources close to Cristiano Ronaldo say has "upset" the player. His basic weekly wage for next season is now £360,000 #mulive [@samuelluckhurst]
https://twitter.com/utdreport/status/1544263056473165824?s=21&t=RmIaAFTNhj6-5qHPdP-9Gw
唔好黎 想睇疤狗破產
一早知冇歐聯啦 以家先醒返起?
報紙佬冇料寫又9up
可能放完fdj 都破產呢
垃圾球會垃圾管理
Pr 做左啦,雪左半年 e家判果邊一直拖拖拖到無限期
仲要前鋒荒先黎雪 真係曼先咁on9 走去跟風

外國撚仲推崇 無罪判定 ,但e家曼未判都先打80
vdb都係踢攻中輔鋒
般lan去翼啦
咩事 打交?
46分鐘對車做過d咩黎
MEN呢條友係咁上下
掟煙花上看台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞