[誰又是恨人貴 FDJ等於一切]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1802]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
撐朗哥個啲會唔會撐埋迪馬
兩個都唔返黎 但係迪馬衰極都唔會開晒聲登晒報要離隊
福哥work ethic屌打朗狗啦
你見佢成日話想變得更好就知 又渴望上陣機會喎
朗狗呢啲垃圾波都唔撚練
我屌,已經講到朗衰過迪馬?係咪傻鳩左
重重要簽個ST返尼,咩都假
點踢逼腸
LKK都有係安德列治操練
佢黎即刻買佢波衫
咁佢係依件事同迪馬有咩分別
點解一個屌得一個唔屌得 定係朗哥做咩都係啱
一樣都係罷操唔歸隊
仲有分邊個賤D?
朗份人就不嬲都係咁 你間球會費sir走左後搞到一鑊粥
話重建跟住成個幾月先買得成一兩個 show唔到爭勝心朗咪想走
佢留低都要睇到你間球會係想贏先得架 真係陪你mcfred般廢龜狗咁on99玩撚到爭第6咩
可能最後要屈服買S
次次合約期完都傳黎曼
想知牙朗洗唔洗同我地一齊同梅狗道歉
曼聯部分球員希望C.朗離隊 他不在大家更自由

有消息稱C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)已經要求離開曼聯,而曼聯一些球員樂意看到他的離隊。

據《泰晤士報》報導,一些曼聯球員很樂意見到C.朗拿度離開,因為如果這位葡萄牙巨星下季不在球隊,他們感覺更自由,會有更好的發揮。

去年夏天,C.朗拿度在離開曼聯12年後回歸,這一直是更衣室內的一個分歧來源,一些球員對這位37歲的老將不惜一切代價要贏得比賽的心態,感到害怕

此前據曼聯球員透露,C.朗拿度回歸讓曼聯的更衣室都發生了改變。C.朗拿度為了保持狀態,除了刻苦訓練外,還非常注重健康的飲食,這影響了曼聯球員

拜利曾透露:「我們都不再吃甜點了,大家都不再吃了,沒有人敢吃。因為大家都坐下時,其中一個人說,‘基斯坦奴的盤子裡有什麼?’顯然,他的盤子裡是你能想像的最健康的菜餚。」

週一,C.朗拿度以家庭問題為由沒有歸隊報導,但同一天,C.朗拿度被拍到開車前往葡萄牙國家隊訓練基地。
咩呀
佢施壓大力神先黎喎
我地同佢道歉就真
沒落左都有人欣賞
感動

之前個個都
FDJ
日日食雞胸
真係好想比牙朗打我一巴
好似依到咁講係迫梅狗買人最後會留隊啦
吉邨翻譯篇文?
朗狗係咪tour都唔去
有關C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)離開曼聯一事,依舊媒體關注的焦點,而這其中名記羅馬諾的消息非常重要,因為他的信息相對來說準確度高。

羅馬諾透露,C.朗拿度希望曼聯能有更大的雄心,因為他看到曼城、利物浦、阿仙奴以及熱刺都簽下了頂級球員,加強了球隊的實力,C.朗拿度希望曼聯至少簽下3到4名重要的球員。

不過羅馬諾透露,C.朗拿度並沒有對球會表示需要簽下哪一些球員。

此外,C.朗拿度對坦哈格並沒有意見,剛剛相反,他欣賞坦哈格,但他認為球隊現在最大的問題出在球隊方面。

羅馬諾還披露,C.朗拿度的經理人文迪斯與車路士新老闆伯利進行了接觸,車路士意見知道有機會引進C.朗拿度,但他們現在的重點是引進史達寧(Raheem Sterling)等球員。
朗哥走係葡萄牙操
朗哥為球會好 想迫高層買人

福哥係美國加操
躝 垃圾 只係想派飯

係曼post 屌朗宜家公開講想轉會會影響曼聯轉會操作
又可以俾人屌
不如呢度轉做朗哥FF轉會討論區好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞