[誰又是恨人貴 FDJ等於一切]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1802]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
Ziyech最好
Timo玩走位都唔差 有得換我支持賣朗比車狗
唔同,雲拿本身都唔係單前鋒,有保臣夾佢先勁
會唔會係D約問題 即係唔包一齊去pre season
同你扯唔起食粒偉哥咁既道理啫,仲要係自動食
嗯嗯
不過搭飛機好似係有危險
今年dybala 下年重金felix perfect池
係,朗哥份約唔包練波
買dybala即印
真係祖記咁撚樣

🗞 Sources claimed it was unclear when Ronaldo will return at present, casting doubt over whether he will join #mufc for their pre-season tour. It effectively amounts to a case of "indefinite leave" for him. [@iwhittell, @TeleFootball]

https://twitter.com/utddistrict/status/1544228300431958016?s=21&t=RmIaAFTNhj6-5qHPdP-9Gw
誰知道曼聯坦克為何獨愛法蘭迪莊
醉過喊過期待有他身處奥脱福
迪莊清清楚楚比拉狗撚都要繼續坐
被減薪驚訝什麼
C朗一定要踢歐聯,如果阿朗要走,就放人做個順水人情啦,佢自己決定
簽dybala打前算啦
屌 以前有d隊黎都話要簽字寫到明先有邊個出場
上次唔記得咗邊個去韓國又係咁 比人屌到上天
朗哥
唔信朗哥會罷操
如果係為歐聯洗乜等到以家先嗌走
宜家係擺操喎ching
簽左兩個,第三個都就黎搞掂都簽唔到人
Goodbye and thank you Cristiano Ronaldo
佢係為踢歐聯就一早話走啦 擺明係個轉會窗手腳慢啦
做決定個個唔應該係C朗,應該係坦sir
坦sir 想留嘅,得罪C朗都要強留
坦sir 覺得冇用嘅,先放佢走
分唔到師兄真心定假膠
對Dybala有興?
但佢打單箭廢撚到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞