TVB股價呢五年黎跌咗差唔多9成 哈哈

106 回覆
389 Like 6 Dislike
創意官話好抵買
TVB 不嬲都係衰管理層, 全部老屎忽, 個個都諗住穩穩陣陣做多三五年退休, 駛撚用腦, 駛撚同你搏
Tvb好慳唔慳走去慳租 明明實體鋪可以做街客+吸引人上網上平台又唔做 走去同啲豆泥鋪頭搞取貨點 啲生果凍肉點keep定係直情無賣
最好笑係到臨退休果陣 又會有另一個老屎忽叫佢續多兩年約 留返係到指點江山 繼續hea
好抵買呀!!!
其實應該拍住間賣平嘢嘅好過啦(搵深藍360
自己電視頻道免費賣廣告,做優惠谷下人氣搶班客先啦

Sell中-高價嘢,我大把平台揀啦,使撚用士多咩
上年仲話好抵買

無綫TVB首席創意官王祖藍上周末公開唱好股價,形容公司廣告有增長,直言電視廣播(511)股價現時「抵買!是入貨好時機」、「我也想入貨」。
幾時變atv
啲節目咁低質邊個睇
網絡世界追舊嘢都睇唔切,使撚睇TVB
呢個真 你請哂人先搞你
年輕人唔再睇,老少少嗰班都頂唔順佢啲例牌到爆嘅劇
於2015年更公開表示投資亞視為自己一生中最愚蠢的決定。

Btw盛品儒同佢有無關係
淨係知道班狗俾左好多錢佢地做宣傳
就係要tbb死又近左一步
無錯

士多都識搵大昌合作開實體啦

計埋自己建立嘅品牌同士多 都有3個牌子係手 但我依啲普通市民完全睇唔出有咩分別 學巴打咁講 拆開高中低市場逐個打入去好過三個牌子一齊打泥漿摔角
難以置信,第三頁班癲狗仲未入黎國務院台/鏡狗乜乜柒柒
鑊氣太大
美斯琴晚維穩劇都遲咗開post, TVB係咪cut budget減人工
慢慢換血啦 國泰咪奶盡 一樣搞間大支區航空迫死你
我記得娛樂台有個類似PR叫吳海英嘅人物
唔知仲有冇見到佢開post 嚴選 乜乜柒柒個d
呢個TVB食老本食相太難睇
買埋星美堆垃圾債蝕到仆街都冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞