[永遠懷念Marina] 車路士球迷休季內戰討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
拜仁與迪列特就個人條款達成協議,球員不想加盟倫敦,拜仁是迪列特兒時夢想球隊,2019年已經想加盟拜仁,現在拜仁只剩下和祖雲達斯就轉會費達成協議

https://bit.ly/3bElWPF

Cornet可以打wing back
睇嚟呢次到杜狗追撚含
ake可左閘 中堅
pavard 可右閘 中堅
搞掂
我有信心拜出價永遠meet唔到祖
Mask my ward

我都想知雞姦朗有幾把炮
德國source
拜仁官媒

你可以睇文匯大公
佢中國人不嬲睇開大公文匯
有Sarr得啦
車而家除左delete就冇哂新聞
次次簽唔到人就講呢句
其實有咩意思呢
講撚使簽人啦
成段改兩隻字就變rap果單
好過ake
最後邊隊買到咪知邊個係文匯
車狗真係好撚高尚
拿我其他target冇咁講過
咪屈尻me
唔同位。
有含一早已經可中堅可中場可右閘
仲要D. Sterling 都係
係爭Colwill唔可以打LWB
講起巴塞破產,其實同流浮山刀手同支爆一樣,講左咁多年都未發生。

事實就係人地靠個BRAND NAME玩到個個球員減薪都要留隊,大大減輕左球隊財政負擔。

依度班人日日笑巴塞破產無錢出糧,但人地一個轉會就贏車仔贏到開巷

1. 免簽青訓Christensen(仲要人工低過車仔OFFER)

2.杜曹愛將丹比利減薪4成都要留隊

3.夏芬拿唔洗講

依家仲傳緊Alonso , azp 都會走埋去巴塞

一個轉會就完美show到車路士係皇馬巴塞依2支傳統豪門面前只係2線球隊。

點解班球員黎車路士or續約會一分文都唔減,但去皇巴就會減薪追撚含?

唔係妄自菲薄,但車路士到今時今日係吸引球星方面仲係差少少,
油王在位18年都無能力將球會品牌提升到皇馬巴塞既級數,球場細到4萬人都無,班藍血中產本土球迷無激情,主場靜過圖書館。

有時真係唔係有錢同捧杯就大曬,車路士近廿年比英超任何球隊都有成績,但好多時球員都寧願去曼城利物蒲,更加唔好講皇巴,車路士真係無得比。

歷史底蘊同文化真係好重要,車路士始終仲有種暴發戶咁味道,希望TODD TUCHEL可以慢慢建立好既文化,係10年內成為皇巴同一級數既球會!
反正都係打兩個位
雖然一個左一個右
咁打中堅計邊個廢D
中間施華,一定好精彩
球場太細啦
正經啲睇
呢個星期好搞掂250單DEAL啦仆街
250完全冇哂影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞