[永遠懷念Marina] 車路士球迷休季內戰討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
全世界怪錯撚撚

J死我啦
球玉又第一

倒數嚟計
女足啲價錢平啲 買多十年先用到200m
別再做阿屎奴?
佢搵Kai返黎踢8號位
迪列治更傾向去英超,他也是車路士引援首選

最祖雲達斯中堅迪列治與拜仁慕尼黑和車路士聯繫在一起。意大利轉會專家迪馬濟奧的消息稱,迪列治更傾向去英超。

消息稱,拜仁慕尼黑確實對他很感興趣,而且已經有第一次接觸。同時迪列治是主帥杜曹的引援首選。報道稱,迪列治本人更傾向加盟英超。而如果出售迪列治的話,祖雲達斯方面不希望球員加入交易,只希望得到轉會費。

咁車狗肯做嘢未
祖雲達斯隨隊記者:早前祖雲達斯已拒絕車路士及拜仁對迪列特的報價,車路士準備提高報價至7000萬歐元 + 1000萬歐元附加條款,而拜仁基本報價較車路士少但附加條款較車路士高,所以總轉會費旗鼓相當,祖雲達斯而言兩者報價都太少,祖雲達斯將球員一直標價1.2億歐元。祖雲達斯希望通過出售迪列特獲得更多資金,簽入一名高水平中堅(高列巴尼)

https://bit.ly/3ygdr4X

係咪又想攬住過世
所以買Zaha唔係冇用
急咩
托哥不嬲出名爽手
31/8前實有個交待
拜仁啲add on係咪又連續三年贏歐聯
三次金球獎
一年約
你慢咗
聽日就話掛住意大利㗎啦
又想下年free exit
你睇今年兩場對鏝就知杜蛇心底裡當咗自己係哥狗契弟d戰術驚撚到
買祖狗d人預咗,俾佢撚過幾次仲唔化
仲要今次有對手爭,肯定overprice 最少3成
咁唯有唔好買
賤撚到,九月先傾
即係傾唔掂就free
車狗驚撚過佢啦
杜蛇又無一件top target, Todd狗縮入老母西都唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞