[永遠懷念Marina] 車路士球迷休季內戰討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
唔知仲以為係4/5季前果個
係都係呢度班白卡軌PTSG先
免簽傳奇隊長cahill
無人想上車
班歐豬食完早餐就開工寫文9up
軌而家最新target係Cornet咋
就算佢比起Rap Dem呢D都算大名啦

拿拿聲轉傳奇26號鐵衛啦
know our place
Welcome Pochettino!
又空炮 我地今年用青訓
話左托狗玩完呢個轉會窗就知師傅唔係咁易架
宜家剩番邊個有機會高 苗 kim 史堅?
有啲易搞既唔搞
重金買ake
講起巴塞破產,其實同流浮山刀手同支爆一樣,講左咁多年都未發生。

事實就係人地靠個BRAND NAME玩到個個球員減薪都要留隊,大大減輕左球隊財政負擔。

依度班人日日笑巴塞破產無錢出糧,但人地一個轉會就贏車仔贏到開巷

1. 免簽青訓Christensen(仲要人工低過車仔OFFER)

2.杜曹愛將丹比利減薪4成都要留隊

3.夏芬拿唔洗講

依家仲傳緊Alonso , azp 都會走埋去巴塞

一個轉會就完美show到車路士係皇馬巴塞依2支傳統豪門面前只係2線球隊。

點解班球員黎車路士or續約會一分文都唔減,但去皇巴就會減薪追撚含?

唔係妄自菲薄,但車路士到今時今日係吸引球星方面仲係差少少,
油王在位18年都無能力將球會品牌提升到皇馬巴塞既級數,球場細到4萬人都無,班藍血中產本土球迷無激情,主場靜過圖書館。

有時真係唔係有錢同捧杯就大曬,車路士近廿年比英超任何球隊都有成績,但好多時球員都寧願去曼城利物蒲,更加唔好講皇巴,車路士真係無得比。

歷史底蘊同文化真係好重要,車路士始終仲有種暴發戶咁味道,希望TODD TUCHEL可以慢慢建立好既文化,係10年內成為皇巴同一級數既球會!
Delete睇定d先啦
根本就係德媒>英媒>德媒>英媒
苗only
你仲要求西記唔好收RC
拜買鳩到咩
窮撚球會同疤一樣只識出口術R人低價/免簽黎
但祖狗睇錢多過一切
邊d戴萎浚
Kim + 拿記黑9+ Colwill 開季
高+苗分分鐘 70m可以搞掂
淨係苗都5x
拿記主席點會10幾m放人
30m+啦預
唔信托哥地圖炮壓價大法?
睇到無晒感覺
如果壓到30m歐元算係咁架喇都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞