樓上裝修左半年有多 仲要串過馬撚

504 回覆
556 Like 241 Dislike
其實睇你有冇錢
有錢就算9-6佢嘈你都可以同管理處投訴/出信

之後做過豪宅 樓下個屋主要我老細邊日唔嘈得 咩時間要停
老細都聽晒

許何時間 你吹佢唔帳
發覺連登 真係好多on9
無話唔比續丫
理解有問題?
樓主係想知佢幾時完
問管理處咪知
同埋有人投訴,都唔一定會續
呢d 點同, 明知人地有權有勢
而家係講普通住宅正常時間裝修, 真係大條道理
咁無計啦 所以先問樓主有冇錢
ok, 你知佢9月完
8月個陣佢再續到12月,then?
你話投訴, 你用咩理據去投訴?話佢d 師傅偷懶?做野慢?投訴都要睇合唔合理嫁
廢柴
白痴仔,一開始就買定下午茶上去先問啦,老溤答你咩唔答你咪答佢囉
裝完唔岩心水, 拆完再裝 ,唔得?
人地有錢呀麻
買條鐵鍊鎖撚住佢門口喇
清, 你睇住教唆他人犯法喎
都話可以續
每半年續一次咪得, 管理署理得你咩,一棟樓咁多人裝修
所謂噪音,一間裝同十間裝無咩分別, 只要你有比按金
到時公家野有咩損毀扣到你錢就ok
點樣唔比, 用邊條例
有權?
可以無限續
點樣唔比
如果呢d 野法團,物管都管到既話
東張就唔洗接到咁多白卡佬既個案啦
唔好以為佢地真係好大power 先得嫁
你講黎講去都話法團可以唔比, 你又唔答點樣唔比法
你半年?

我呢兩年隔離+上下層至少4個單位大裝修,仲要期駁期持續咁鑽

屋企人諗住有舊錢都想報下仇,點知月初突發要去私院做緊急手術,一鋪清袋乜仇無得報,人生食幾多享幾多寧靜環境真係整定
佢同管理處申請
裝修一年都得架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞