[日/台]貓咪大戰爭 (64) 台伏7周年

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我係出雙牆加拉麵貓去做灰, 之後出研究家, 飛腳, 地藏, 天照同黑魔女去做破盾同做輸出, 剩底果個位係做研究力小聯組

係咪應該唔用聯組加多兩隻灰落去好啲?
有時戰線都幾難維持, 特別係多惡魔小狗同猩猩果時
而家lvl 41打到馬丘比丘, 中間淨係跳左哥倫比亞
得40/50lv嘅基本牆係廢嘅 可以直接拋走
我通常就狂小 跳跳 狂牆

不過不得不說對付猩猩就真係適合用硬坦做炮灰
一係研究力拉麵
一係落多D輸出打走隻猩猩(e.g.攝影 超激)
仲有快d過左真傳1-1佢啦
唔試駭客都好 都要plan點打
e.g.邊日攞隻古代貓返黎 抽隻白無返黎打

50lv同40lv攻血都差22%喎
嗰時隔冇幾耐中咗時空,再中雷精,所以水精到而家都未3階
btw 巴哈game8評佢高分,完全同意你講,隻嘢夾其他人真係豬隊友,邊有可能高分
精靈嚟講我唔齊7隻可能唔太準,不過感覺上冰>=雷=岩>火>>剩返3隻唔知邊隻勁啲
呢隻嘢係就係幾搞笑,不過好似唔太掂喎,同樣定位嘅未來貓擋古代好似勁過佢擋超獸狗
999白券
其實唔難
希望聽日可以抽多隻新藍眼
打佢古代種果間差d輸
兩隻豚, 古猴, 外星帝王
差d輸
終於衝埋傳說3
三張白金券
5800罐
40張金券

就唔信唔中隻新嘢
平均80抽先1隻藍眼 但有12隻
即係1000抽先會話中某一隻
考慮緊睇唔睇
利 : 7千幾rank, 0藍眼
saber好似仲好 幾時有復刻
你個倉好多藍眼/有錢人本能咗天照?
呢隻我出場率超高喎
打到咁後
冇溫泉
天照開本能係勁過佢嘅,我係比較早抽到跟住發現佢防守好好用,所以後期中咗天照都慳np唔upgrade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞