[日/台]貓咪大戰爭 (64) 台伏7周年

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我通常直接碌走
想問下db入面, 時間個F係點解釋??
啱啱打傳說46-2, db話隻boss一打就緩速1800F, 嬴左時隻黑傑仲原地跑緊步
停成一分鍾,隻黑傑同廢左冇分別
就係隻青蛙
成堆飛腳貓跑得快避開左, 掉死哂對面
睇完幾次巴哈介紹個詛咒都唔明詛咒其實有咩用 進度得宇2
封印敵人能力,假如敵人有傳送能力,受到詛咒期間就無得傳送你啲貓
終於有10%
對上一次skip左就
已經有年幾冇抽過金卷
暫時有2百幾金卷,999+銀卷
今次要抽爆
Btw半價抽貓幾時reset?
另外想請教下你地會留幾多隻貓咪超人等佢開放個陣一次過升?
各位大佬覺得佢下次會只係+10咁定可能一次過+50/什至90?
依家日版貓咪超人上限係+30
我唔keep了 仲係好似好廢咁

半價我估跟拉霸重置 即係7月8號
你可以等埋今晚睇吓有無下期資訊嘅
地圖在等待鑑定時,就已經確定該地圖屬於哪關

以前又話4張圖個陣開到券定唔記得咩地圖就停
博下張又有
而家又話有就已經定左
除非你一有券就抽
如果唔係加上限都儲左再抽就有

而且我覺得隻野比較少用
Thanks
我原本都儲緊
但黎緊10%我諗住all in
個人感覺咋
等鄧生答
打大笨象真係要好多時間

有冇快刷隊提供
https://streamable.com/54o24x
炒曬車嘅暫停流
https://m.youtube.com/watch?v=Z2Wep3RFXQU
anyway都唔係快
我記得用情人節美女神都可以喺第二隻狗出黎果時殺到黑象
每天播廣告5罐 近排有時變送10罐
其實有無固定時間?
記得佢彈過個公告出黎 依家搵唔返
應該唔關時間事 關日期事

有幾日變左做1罐 唔知係咪it9打錯code
會唔會係隨機
你唔講我都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞