[日/台]貓咪大戰爭 (64) 台伏7周年

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
水...
between應該會開龍族同爆彈先
至少3個月都唔會有天神/超古代
https://m.youtube.com/watch?v=6lYfQwb1noo

原來呢個紀念關都可以卡上限打
記得之前好似睇過發掘lv高會打唔到某d地圖 有冇話幾多rank會再升發掘lv 想卡lv1等打晒所有罐先升
送咁多傳說比我托
一隻傳稀都冇
抽到早乙女玄馬
好似幾勁
唔洗太擔心,發掘lv淨係會影響獸石關,就算發掘lv太高都好,大部份關都打得返,所以頂多唔見(30罐+1旗)x2

另外發掘lv淨係depends on你傳說打到邊
資料如下:
lv1-3 (宮木之前) = 銅圖獸石關 (得2關連住, 即係掘2次銅獸石圖就攞到呢30罐)
lv4-5 (土偶之前) = 銀圖獸石關 (共4關)
lv6 = 金圖

正常速度應該攞得曬D罐嘅
係D一開波就已經lv6嘅old seafood先蝕姐
for example我估你都已經攞左銅圖果30罐啦

然後打贏宮木+真傳1-1之後正路都會休息下
唔會直接衝去打土偶掛
咁meanwhile掘4張銀獸石都唔難
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=23772&snA=18867
儲圖真係好漫長
要出曬其他10張先可以make sure儲緊果張係岩
平均3000體先出1張
跟住原來儲緊果張係錯嘅就含撚
銅圖是輸晒的 最近先想再試打
渣ga #1個紅字post有曬攻略
好似狂亂20無課都打得贏
聖女貓會長,貓若丸,大地女神
呢三隻傳稀選一隻你地會選邊隻?
一般嚟講傳說top3係真宮本, 女會長同京坂
真宮本聲稱可以單挑超極exp
會長就2號機代替品
京坂對鋼鐵泛用型

打異星其實用火雷精都好夠用

差最後一粒石讀心咗幾日
有得比我揀, 應該會揀終末兵器ム
想問吓啲本能珠珠
係咪越接近A就越勁
最高係S
2D=C 2C=B 3B=A 3A=S(=36D)

不過可以考慮將非鋼鐵嘅普攻/減傷D都賣曬佢
因為反正都係裝善攻/大傷/耐打
合到S都係得25NP

詳見#1「本能珠」
唔該師兄
睇完仲唔明
都係儲多排
又出拉斯搞到睇唔到比人打緊個塔
死弱智
幻精同火雷精根本差好幾個層次…火雷加埋應該先夠佢一隻㴝
七穗50%爆擊仲要大範圍
終末兵器真係得個靚字,等得㴝你一早打完,除非你超逆風
直宮本我冇興趣,對黑嘅神角太多所以我冇打算入手
女會長係咪有能力取代二號機先?
貓若丸同大地女神我記得有人有嫁,有冇包膠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞