雲海又炒車了

147 回覆
35 Like 57 Dislike
以為都好鐘意聽佢節目
但依家睇佢fb都成日亂屌人
真心cls
越黎越老屎忽咁
方丈表示:

肯定咗係嗰個舅父
係喎,又有d印象
原來係佢舅父
傻人做傻野有乜問題
佢個post唔見左
冇啲基本物理天文科技底又做陰謀論
咪即係9upper
可能佢知道今次錯得太明顯了
但起碼都俾約日時間,留低個post俾人留comment笑佢
最諷刺係記得有集摩四開頭佢修正返之前講錯嘢好似係講納粹衛星
話自己有錯就會認唔會好似某啲主持咁
但fb放流料或者柒咗連出post address返都唔會,今次仲陰啲陰啲del post
作為曾經唔聽佢節目就瞓唔著嘅die hard fans嚟講真係好撚唏噓我仲要係因為佢而開始對歷史有興趣
佢宜家好似無咩料講報導
可能因為YouTube都有好多資訊太發達,以前聽電台真係會坐定定係屋企聽
佢宜家好似有d膠膠地
原來仲係度 自膠
條友根本係有妄想症+極小氣嘅陰謀論ff撚
當年喺903錄節目嗰陣成大段私屌某電訊公司cs
違反咗廣播守則搞到俾人剪走
就上網屈當奴同林若寧因為64打壓佢
人哋出埋官方澄清完都廢事理佢
佢仲咬住唔放係咁講,搞到到今日都仲好多人唔知頭唔知路,信佢講嘅版本
佢暗示係當奴?
但摩4時應該未反目喎

以前真係好迷佢
仲會聽完同fd一齊傾番d內容
以前一路聽會錄低埋個節目
連sinatv嘅節目都backup埋
佢私人Facebook仲廢老啲
我之前都好鍾意聽佢做節目,但已經最少係十年前嘅事

近年最深象係佢成撚日屌啲網友,有人pm 話好鍾意聽佢做節目之類,之後佢就喺fb 屌鳩人話佢冇收費嘅節目畀人聽到,叫人唔好聽老翻仲要係勁嬲狂屌嗰隻,心諗洗唔洗咁撚小氣人哋仲要係真心讚佢

呢啲例子我記得都幾好多吓
好多舊節目都好好聽
但奈何除咗youtube,好難有其他途徑聽得番
但佢又嫌人偷錄佢節目,然後放上網

另一方面,如果你留言俾佢
俾佢知道你無聽哂佢以前節目,又或者唔記得佢講過某句說話
佢又會話你唔係真fans
好痴線
係,條友好癲,點都有嘢屌根本想發洩所以借啲易亂屌人
佢老啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞