雲海又炒車了

147 回覆
35 Like 57 Dislike
大大個陰毛背後藍絲網台
政治部有出入都唔係大問題
咁嗰時都係以訛傳訛
真係搵到一個前職員講解返咪幾好

不過佢對前拍檔真係……
d暗示最仆街,話佢吸毒ok
暗示佢係咪搞靚仔?係咪同執葉律師有路?
呢d就講d唔講d,比人get錯又可以話無講過
可以無限上綱

而家個樣精神狀態應該出問題
群埋d古靈精怪人,擦鞋就叻
成日妄想d藍c扮fans搞9佢

摩星嶺應該係佢人生高峰位
正常少少而家都應該要避開佢

每當卓飛雲海dd神秘學節目主持講宇宙會自動飛左佢,有好多位只要花些少時間搵資料去做推敲根本就係科學可以解釋到。
記得有一集係摩4到講登月陰謀論,內容大概係登月傳送返嚟地球啲影像係澳洲遺失,佢一口咬定係美國政府刻意隱瞞,點解唔係第一時間傳送去美國而係澳洲,其實為咗避免地球自轉會背向通訊目標,美國深空網絡係加州澳洲同西班牙都架設左發射站,務求24小時都可以同太空船通訊,資料有可能會先傳返去澳洲節再返美國,同埋美國登月計劃並唔係想像中咁精密,程序上有遺失我覺得並唔係大問題。
因為你覆緊嗰件係藍屍狗
因為有班「人」之後話連登係fake news 之地 黃絲係假新聞發放者等標籤 依度有幾件都做得相當明顯 正如樓主都講係評論雲海評論事件 嗰幾件借雲海係黃絲就一嘢屈落去
佢近年都變左半個白卡佬
呢單嘢我都特登搵返原片嚟睇
嗰同一個畫面又真係有嘢飄緊㗎喎
魔術貼嚟㗎
你喺條片見到?
cap圖嚟睇睇
其實佢不嬲都係咁啦
雲海根本就係痴線9upper
佢講啲神鬼怪事就得啫,呢啲嘢佢識條撚咩
雲海on9仔黎
個時佢出post話二戰啲人食lsd打仗
雲海:你而家仲咁問即係好耐冇睇我!
咁前職員同雲海講嘅有幾大分別 有興趣聽下
前澤友作 之前上去國際太空站,食飯都有膠紙痴住所有嘢
https://youtu.be/QiyNJ6J6Kco
不嬲當佢講故佬咁聽
就算係D旅遊經歷 都覺得吹水多
卓飛之前都覺得佢勁
聽聽下會發現好多都係得個吹字
某程度上藍屍果個人(唔賣廣告)都叫搵多啲 source 比你睇下
sor
自膠
有聲
碌撚其實掩飾得好啲
講雲海其實一定要黃藍,因為條友最鍾意乜都黃藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞