雲海又炒車了

147 回覆
35 Like 57 Dislike
佢以前仲成日屈呀李特首,話佢整死魔警徐步高
我覺得唔太涉及技術層面,雲海同卓飛啲都市傳說陰謀論都好好聽嘅。
個感嘆號
之前有個post話老人家好鐘意用感嘆號第一時間諗起雲海
首先佢無屈
佢係將疑點講出嚟
唔止佢講,好多人都有講
佢成日9up唔代表所有野9up
睇得多有少少明點解成日周人反面
雲海愈嚟愈似健吾
上次話鏡係中聯通偽人之後就俾佢block鳩左,真係玻璃心
不嬲冇相過雲海
作為陰謀論撚條友一路靠鳩估
佢啲post有時睇嚟笑吓幾開心
特別係睇佢投訴嗰啲

不過我鍾意佢講啲神怪野多啲
係啊,兩個都叫聽得舒服
個人就覺得雲海就演繹得再吸引啲
以前雲海比人屌摩星領第一節永遠都up自己嘢離題
(佢有解釋係佢減薪做節目所以電台係比佢咁做)
卓飛就成日成個鐘節目得最後十五分鐘入主題
佢個friend Chris 講古文明都好正
涉及好多技術層面唔知真假當古仔聽
樓上講嘅陰毛肥閪,以前唔知咁仆街有追開
把聲黐脷筋咁,但演繹都算係咁啦
不過佢啲source就算9數啦
上cctvb個節目龜頭bob都唔信佢
搵條友話自己係共濟會上節目9up
佢之後食女都話自己係共濟會嘅人啦
其他好多網台聽到想死
有個台唔知咩解密室之類幾個人都唔識識嘢
以為係咁講粗口就好聽
宜家雲海只係一個靠老本呃戲飛嘅廢老
應該話佢小氣方面似佢
詳細嘅唔記得了,大約就可以講下
佢摩星領節目片頭會有幾段旁白係講摩星領嘅
大概係講到極神秘又可以捉啲人入去審咁
佢唔係用疑似呢啲字眼,係講到係真嘅
咁以前資訊問題一定會信好正常
到真係請咗個政治部前人員上去
果個人一啲都唔天花龍凰
好多嘢雲海講佢都話唔係咁
係一個好敏感好機密嘅部門但唔係去到可以捉人去審咁
反而有一點我好有印象
個嘉賓講好多嘢都好平實
係有一part話佢哋監視目標人物
佢哋有機器就算好黑,只要有一秒有少少光
可以睇到屋內好清楚
咁我諗當時軍用有呢個機器都唔奇嘅
傻閪都睇 收收皮先啦
雲海係個d黃得黎好鳩個d人……講d野真係for entertain d 低級黃c聽……
話分兩頭, 佢成日推反自己過往理論, 每個年代自己有唔同睇法, 所以你又吹佢唔脹喎
其實當奴果陣都已經係咁
都係佢單方面人格謀殺佢
當奴(好似)到而家都無反駁過一句
真實內容無人知,我當當奴真係跪啦
屌完佢無骨氣咪算
之後仲不斷屌佢其他嘢,小氣到爆
認得有次佢喺佢自己節目講
睇戲見到當奴同老婆
唔記得當奴有定無同佢hello
佢就屌人地仲有面say hello / 唔講hello
總之佢覺得唔啱,果個人做乜都唔啱
佢中風之後又屌過佢啲朋友send msg問侯佢
阻住佢休息
我心諗唔send咪又話人唔關心佢
而阿祖吸毒呢件事,我當超過咗雲海做朋友嘅底線
咁咪唔做朋友囉
阿祖雖然真係好無料,但超碼真係有認自己錯
呢一點我就好欣賞佢
但雲海之後嘅小動作真係好仆街
佢串阿袓吸毒之後仲可以帶住教會嘅青年人
咁人哋認咗錯,用過來人身份叫人唔好犯錯有咩問題
佢死口唔認就話啫
之後果啲執葉律師我無再理了
總之同佢反面都比佢講十世做咩都錯
佢先係典型連登白卡佬

阿祖真心慘,比個白卡唱足咁耐
仲成日提黃藍乜乜乜
但又咁鐘意viu果班牛頭馬面
而家話佢係gay我都會開始信
[url]今次中國俾人笑到仆街,點收科
https://lih.kg/bognsvU[/url]
危言聳聽、神秘學永遠有觀眾,連登都大把
佢個patreon仲勁阿多人訂閱
當奴由頭到尾都無公開話過雲海
(可以話佢身有屎, 但我唔覺)
反之,雲海耐唔耐又借題發揮,串一串當奴
最幣係又有班fans附和,有時仲tag埋當奴
真心痴線,咁多年都放唔低
死咬唔放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞