嶺南有個黑暴廢青走去做懲教主任

1001 回覆
1849 Like 158 Dislike
其實都幾諷刺
唔少人 早兩三年或再早d 已經有上過街出過力
事過境遷 人地再選擇返 一條新既路反而要比人批鬥
想問下批鬥佢既人 自己早幾年做過乜春 夠唔夠資格批鬥人地,無論呢類人以咩心態加入公務員/紀律部隊行列,可能佢純粹為搵錢,可能佢慢慢做上去改變裡面既文化,是但一樣都好,都值得尊重,起碼佢曾經努力過,就算最終佢可能放棄左 或被同化左,但我地根本唔會知
自從國安法成立左後,所有運動行動都停曬,發現原來會比人拉,個個做曬縮頭烏龜既你地 比嶺南呢位師兄差好多,你地除左識批9 d同路人 ,仲做過乜,咪又係香港做緊港豬 妒忌緊人地
屌你收皮啦
呢單我對督佢有保留,係怕影響監獄入面相對有人性嘅獄卒,擔心佢哋為咗自證清白去為難坐緊嘅人
但對事主,我唔可憐佢
唔係指責佢做公務員/懲教
而係當佢選擇公開做暴政文宣,就唔預有呢日?做埋呢啲叫有舉高一寸槍?
依家佢有乜後果都係抵撚死㗎wo
你睇下梁振英改唔改變到?
30年前佢話中共沒有人性
報國安未
屎滴,長官
就算佢係臥底都要硬食啦 唔係點做臥底
延續下一代
有無方法可以令佢無左份工?
國安唔理?會唔會日日有數以百G嘅秘密電腦資料外洩緊?
身在曹營..

番6日嫁 仲要無電話玩
屌你老味,人哋李登輝入去係做經濟顧問
呢條仆街仔入去做柳記低級散仔咋
巴打咁先係洞悉人性

覺得佢會做臥底嗰班戇鳩係咪小學未畢業
大家今次真係炒曬車,聽聞佢特登入去照顧手足,仲會偷偷地請手足食雞肶。都仲未計佢賺紅養黃,分分鐘企得前過你地班鍵戰。
一日幾多粒鐘?
懲教主任 (Officer (Correctional Services)) (CSDO)
紀律人員(主任級)薪級表 第6至22點
($39,045 - $76,095)

經濟主任 (Economist)
總薪級表 第27至44點 (跳薪點: 第29,33,37點)
($55,995 - $110,170)

兩睇啦
一星期49個鐘 ,仲多數監獄都鬼死咁遠,所以好多邪教人都會訓宿舍。
你做過?
好心柳記推五日工作啦
搵鬼做咩,聽講pop之後一期2/3既人走,真定假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞