嶺南有個黑暴廢青走去做懲教主任

1001 回覆
1849 Like 158 Dislike
做得篤灰撚果d人骨子裡就係藍屍一名
做柳記都算
仲要出嚟接受訪問又話祖國支持
又話香港處理黑暴事件對理得好
面不改容

俾人督住話黑暴都可以當冇事
上面班人都幾撚寬容
MC咁既樣
唔係幾明依度個風向
王俊彥講黑暴就屌
依條友講黑暴就ok都係打份工
早幾年又叫人地下化
到有人真係咁做就趕唔切篤返人出嚟

就算佢真係有人唔做嘅,呢啲舉報咪盞第日對方請人再查多啲細微細眼嘅位
連登仔真係人格分裂,嗰頭話要混入政府做卧底,呢頭就踢爆人
關咩左右事
根本只係班只要權利不要責任嘅自助餐撚
又鬆到

剩申:有朋友剛出策
一個係以前講黑暴,之後出黎打長文話反省

一個係以前自己友,之後變節屌你黑暴

個先後次序都大分別啦

想人地唔屌起碼好似人辭職解釋下做咩而家拍片話黑暴?仲要話政府處理得好

不過變節完,又變節,再三變節咁撚反覆都幾好笑
而且佢變得過去屌人黑暴都唔會變返過黎啦
忍辱負重
呢個講法好似自從幾年前已經俾人屌
咁都唔明因為呢條友而家唔係諗住賺YC錢/用「手足」身份獲利囉
所以話香港人根本就係虛偽跟風撚
淋冰水>同志平權轉彩虹頭像>忽然fans(陳僖儀,高比拜仁)> 反送中示威(扮關心時事,聲稱賺藍養黃)>忽然健康撚(肺炎無得去商場旅行轉行山)>轉撐醫護頭像

又有幾多個立即答到淋冰水係點解
同志平權日係幾時?
歌手,籃球明星忌日又係幾時?
反送中邊日有記者被射爆眼?
筲箕灣,葵芳差佬開槍又係邊日?
政府咁多部門唔揀做柳記
咁多人做柳記,得佢做到接受訪問話政府處理黑暴處理得好

你都幾寬厚
想問下去到邊個位ching 先會覺得有問題
唔係寸只係好奇想知個底線
林鄭原唔原諒到
Mirror出黎屌人黑暴我都割
唔好將兩樣野拉埋黎講
唔推唔得啦,推到個個都知
又要養條女
肯定又冇專長
樣樣都係錢
出個IG post 就叫黃
依個年代又唔係三大畢業
唔做柳記主任邊得黎四皮野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞