其實香港人大批咁移民去外國, 有冇諗過將來香港會由大陸人做主流??

291 回覆
53 Like 408 Dislike
我呢個post 幾時叫你推翻中共??

我只係話香港人可以用自己有限既能力, 去抗衡大陸人入侵
單靠香港人 推翻中共根本無可能

但可以用自己能力守住香港文化
你留喺度一樣只會做奴隸
未有支那人,香港本身都俾啲收成期嘅人頂撚住哂
有支那人,加上越來越多支資,啲高層上流位置都唔會輪到你
留喺度都係睇佢地面色
我家陣就係住天水圍, 前兩日都停埋電

所以我感到身受, 更加唔想住係周圍都是大陸人既地方
又係喎
50食物生產一個村民
撳幾個制就OK啦
HCCCCCC
似係啲隱世卧龍鳳雛級別嘅智者
有政權加持
殺人放火金腰帶
根本就係會咁
點解你覺得而家唔係
香港 無可能一次過容納咁多人

如果真係咁容易, 中共不如直接調1000萬大陸人來香港唔係更快??
事實中共每日派150個大陸人入來香港已經最大極限
咪就係
就係覺得會咁樣先移民
其實點為之大陸人成為香港主流?
我做地盤, 日日打卡返工放工, 上咩位
同佢講每日150支那豬,佢就話香港人每日生300BB咪就得。

呢啲嘢講就易,而家全球出生率都愈黎愈低,香港仲要每年跌破50000每年出生人口。每日出生人口都唔夠150。要比個叻樓主

撳幾個制 每日生300個
毫無難度
抗衡150個大陸人

支持樓主理論
我們是最後一代
觀察到香港人已經準備用另一種方式攬炒香港。

就係見到敵人做蠢事做錯決定,我地都唔再反對同唔會講出當中既不合理處,就算我地都會因而受苦都好。

反正我地都唔再留戀呢個地方,咁倒不如袖手旁觀見證住呢個福地慢慢俾呢班奴才毒化成一個垃圾崗。等個班愛國藍絲受到鐵拳反彈,只能跪係地發出狗仔受傷既悲鳴聲而又無人再出手相助。

劣化既過程中,可惜既係一定會有同路人都因而受損,但係可以見到藍絲抱頭痛哭既樣我就心滿意足
使用國家:中國
你啱,所以咪起明日大嶼同北部都會區
起完差唔多2047可以拆關,方便深圳人出入
咁點解唔去英國做地盤,仲有機會俾你當兵
港豬係抵死
努力生產村民
咁你都可以移民架喎
香港一早俾自己人出賣

睇吓班港豬自甘屈膝跪拜支畜
如無意外會咁發展落去,因為咁先多人移民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞