英國人都頂唔莆通脤出黎示威 連登網上移英撚:完全冇感覺D野有貴過

343 回覆
194 Like 59 Dislike
上連登以為香港9成人移左民
點知一停電, 鏡一開演唱會
衝哂出黎認仲係香港
窮撚學咩人住英國呀?留返俾我地高貴香港人建立新香港啦
可以去超市買平價牛扒
澳洲油價呢排漲到on99呀
民調究話依家7成人當自己中國人啦
網上0針原理.
港幣(暫時)= 美金

英國賺英鎊
網上賺美金

點都有對沖

屈到
但同時叫人十萬就可以移民,話唔走即係甘願做中共奴隸做香港淪陷共犯
Lihkg不嬲最叻就係吹水同捽碟
佢地抗爭都企後排 (坐屋企) 根本唔會理你生死
離遠2公里見到有tg 已經衝返屋企,
叫學生幫佢頂住, 話自己有仔有女唔可以出事
依家咪攬住d 仔女移民囉
移英人永遠只會話食嘢平、買餸平、租樓又平又大,但從來唔提水電煤貴過香港幾多,仲有交通費,係London Zone1搭Tube,貴到癲 泊車又貴
講你就信
7仔一支可樂由$9加到$13.5 三兩年嘅事
多咗香港手足過去搞事搞到英國都水深火热
你都on9,英國人邊夠我地香港人高級
要不是香港人移民英國?
唔駛戴口罩,唔駛打針,唔駛俾人洗腦,唔駛係街度聽人講普通話
剩係呢D野已經係無價,係香港想買都買唔到
留港撚不願面對
加人工係冇用
係減稅先有用
你賺1000鎊要交200鎊稅邊有夠洗姐
10%都多啦
已封鎖會員 - 濕鳩liy-好喜歡她
你做乜響應D五毛?
定係你都係?
你block 佢關我撚事 睇到自己咁高

移民嘅人食開80蚊菠蘿油?
關我睇到自己咁高乜事?
我Block得都九成九係五毛
而家我提醒你,你同個五毛有一樣見解
你反而覺得係我既問題?
你個例子都ON9
唔係當地人食開既野一定貴D架啦
你唔講人地食pizza平過香港?
咁撚憎留港嘅人,就咪撚繼續攞香港嘅嘢喺外國打飛機啦。冇宜家仲留港嘅人繼續頂住雞頭,你只係一個喺外國唔講Mandarin嘅fucking Chinese咋on9仔。不願面對不願面對,人地至少可以堂堂正正講自己繼續頂撚住啊,你呢傻閪?
咁又唔見你屌貓cafe 女僕cafe 食件西多都要成半百
你舉埋d咁既例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞