[KPOP] K-POP 2022討論區 (29)

1001 回覆
3 Like 37 Dislike
髒啊》 ]24日,據Xportsnews獨家報道,Channel S·K-STAR新綜藝節目《不要亂跳心髒啊》 是瞭解異性朋友之間是否存在純正的友情,或者是否有可能發展成愛情的戀愛真人秀節目。

鄭銀雨將與同歲的“男性朋友”一起出演,講述友情和愛情之間的真實故事。最近她結束了10天的合宿拍攝,展現了相當大的存在感。該節目將於7月15日首播。
【Xportsnews獨家】[PRISTIN出身鄭銀雨將與異性朋友出演新戀綜《不要亂跳心髒啊》 ]24日,據Xportsnews獨家報道,Channel S·K-STAR新綜藝節目《不要亂跳心髒啊》 是瞭解異性朋友之間是否存在純正的友情,或者是否有可能發展成愛情的戀愛真人秀節目。

鄭銀雨將與同歲的“男性朋友”一起出演,講述友情和愛情之間的真實故事。最近她結束了10天的合宿拍攝,展現了相當大的存在感。該節目將於7月15日首播。
而家啲合作舞台真係冇乜交流
純粹兩個人企埋一個台跳舞
果汁相變塑膠相
佢啲戲咁垃圾都劇接劇
你頂住我走先
你講RM 喎
咁都走到
同一個人嚟
畀你搞到我面盲
驗眼
驗眼
嘩真係要驗眼
你駛唔駛咁能惡?
Leave the poor girl alone maybe because ya'll have been hating her all the time and she's just tired of it. have you thought about that?🥺
真心
其實甜蜜狗你有冇諗過睇下精神科醫生
見你咁多年嚟啲post永遠鐘意同主流唱反調
人撐你就屌 人屌你就撐
以前啲人屌林娜璉 你就話世界第一
依家屌西英你又話好正好好睇
呢啲其實係反社會人格嘅特徵嚟
覺得自己永遠同人持相反意見就係有型 見解獨到 有sense
其實人哋只會心諗你做乜鳩
最搞笑係次次見你自己講完自己自high 好似啲弱智咁講完自己笑
我估你都係邊笑邊流口水嗰啲人嚟
真心 及早治療啦 心理病遲咗搞咁就一世
#NAYEON  "POP" — 21:00 KST

#58 MelOn [+3]
#33 Genie [-6]
#2 Bugs [=]
#86 FLO [+2]

音源好過大隊上次cb
Daddy又贏番次
真心你有冇諗過連登先係少數
Blackpink Twice aespa lesserafim越反越紅
佢哋兩個都係咁俾韓國人吹奏
我眼花喱
護璉心切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞