[KPOP] K-POP 2022討論區 (29)

1001 回覆
3 Like 37 Dislike
Stayc & OMG 開咪真係一流
你無講錯啊 我純粹覺得篇文好有既定立場
有人就社論當新聞報道咁貼出嚟
我po番原文同俾汁
乜鬼top 唔top
無拉拉吹捧bts
一睇都知咩事
美國假唱😂😂😂Coachella. 有bug嘅?

點樣假唱團訓練韓流網友而BTS 再出現力壓三大龍頭?

Aespa 2020年出道訓練韓流網友,放是BTS 2013年出現了,小公司碾壓三大龍頭

佢up 乜鳩?倒轉時間線?😂😂😂

分開睇BTS力壓三大 係factual, 同Aespa 放埋一齊個logic 笑死人😂😂😂

黑粉唔用腦
勁,同路
講到SM 全部唔開mic. 男團I don’t know

女團,SNSD, F(x), RV 唔開?😂😂😂
補句,我對IU 冇惡意

只係篇文太好笑

有得罪先sorry, 呢到巨頭太多

雖然我唔又唔怕得罪邊個識你老鼠,但維持良好氣氛

7都唔會大力屌

sorry. 我以上只針對文章內容,非轉發者本身

我愛IU~~~~

就黎有IU x aespa

請多多支持我家aespa 4條女
😅你現實係咪冇乜朋友
煩唔煩jack
想要高清圖
入娛台講野有壓力, 一陣俾校長MON 到我冇不推文又少
指證問題講野西少少又...

補返個底, 有乜都SORRY 就對了
導哥唔做野仲點做台主牙😮‍💨
"LOVE DIVE" by @IVE_twt has reached #1 on this week's Gaon Digital Chart. Their first #1 hit.
【JTBC】[fromis_9新專輯預售量已經達到16萬張]

23日,據YG PLUS透露,fromis_9將於27日發售的迷你5輯《from our Memento Box》的預售量突破了16萬張(以22日為基準)。 fromis_9在迷你5輯發行前就獲得了熱烈的反響,今年1月憑藉迷你4輯《Midnight Guest》實現初動銷量超過10萬張的成績,時隔5個月推出迷你5輯,僅在預售期間就創下了自身初動的新記錄,證明了fromis_9一直處於增長的趨勢。

fromis_9通過這次專輯預告了這次的華麗變身。 此次專輯傳達了要將我們一起度過的所有珍貴瞬間都放在"Memento Box"中。 這首專輯共收錄了包括主打歌"Stay This Way"在內等共5首歌曲。
【xportsnews】[Billlie攜手尹鐘信於7月回歸]23日,根據xportsnews新聞採訪結果顯示,Billlie將於7月份中旬通過製作人尹鐘信的音樂項目發布新的音源。 Billlie被選為尹鐘信新音樂項目的第一棒,通過此次回歸有望鞏固新興夏季女王的地位。

特別是今年2月發行的迷你2輯主打歌"GingaMingaYo (the strange world)"在主要音源網站上呈現出超過自身數值的成績。 而且活動結束後的現在,在北美、日本等主要國家及地區的音樂點擊率仍然名列前茅,迷你2輯的累計銷量也突破了10萬張,呈現出持續上升的趨勢。

日本人黎講 褔富月紅D定Giselle紅D
【體育京鄉】[aespa將於24日出發前往洛杉磯正式進軍全球市場]

經確認,aespa將於24日經由仁川國際機場前往美國洛杉磯。 這是為了參加26日(當地時間)在洛杉磯YouTube Theater舉行的"aespa Showcase SYNK in LA"。 此次Showcase門票已全部售罄,預計27日將追加演出。 特別是aespa將以此次Showcase為基礎,正式進軍美國唱片市場,因此受到了業界的關注。

以洛杉磯Showcase發布會為開端,aespa將正式展開全球巡演。 aespa確定將於8月6日至7日在日本橫濱Pia Arena MM舉行日本首場Showcase"'aespa JAPAN PREMIUM SHOWCASE 2022 ~SYNK~"。 aespa將同時進軍美國和日本,以鞏固其作為全球歌手的地位。
如果淨係tv show,以前都會既
依傢連泰妍上都全咪咀都痴線
第25名 福富月(Billlie)

第39名 肥Gi (aespa)
霉團最紅嗰個
VS
紅團最霉嗰個
如果肥豬係霉團出道 唔知中輸有冇10隻
1隻都難講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞