機械人產品綜合討論區 #26 謝絕老翻 歡迎互毒 苦中作樂買玩具!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
想問下srx今個月準唔準時出到
見佢官網無改日期
唔到最尾嗰幾日都唔會改住
Arcadia VF-0S PF
定價貴Bandai DX超合金一倍
但係重量同Marking數量唔知有冇DX超合金一半
仲要唔包支架

另外頭先發現原來VF-31ax特典個連接件專登整到有少少唔同
用唔到落普通VF-31度

佢地依家已經係小作坊LEVEL了
同埋啲VF嘅變型係MR K佢自己做
唔似BAMDIE可以抄佢, 開發成本都唔少, 當然最大問題都係生產數量少

0系十幾年前有一隻, 你呢隻應該係近幾年嘅RENEW版
我班玩VF嘅FRIEND多數SKIP普通版, 直接咬牙買上晒水貼同有陰影個隻

A社有俾細架機嘅簡易支架, 同埋俾全系列嘅金屬支架
之前做玩具時, 金屬支架每次都係1, 2日賣晒
https://www.hlj.com/macross-display-stand-for-valkyrie-ymt00033
甚至有啲仆街賣500都賣得出
下個月用消費卷攞啱啱好
岩岩見到話7月30出貨
A社會飛機唔係做得唔好, 問題只係真係貴咗d
所以而家只係會買佢macross zero系列, 因為冇其他1/60 或者接近dx超合金size其他選擇
個支架除非自己識3D print 個連接位 如果唔係想放飛行pose都只能夠俾幾百蚊硬食
佢啲1/60都試過出事嘅, 但近十年真係出得唔錯
不過哪有錢...
我都剩係得隻1/60 1A, 17,19 同埋隻戰艦PF版
邊度睇到?
見fb有人貼圖
出左先算, 上次佢去到最尾個日先改你都吹佢唔漲
今個月好多數找但最想找係Srx 同hi nu
已經等到無咩心機
如果之前日馬訂SRX 既話4千都唔駛
一早已經留咗位等佢
無訂到srx後追 希望有R3見街
srx walk in買唔買到
淨係訂左r gun無訂到srx好後悔
實有人放,而且最多貴幾百
實牙實齒寫30號
即係係廠PACK緊箱了
今次D4有冇得早呢
好滾動
希望R-GUN都生生性性
各位巴打記得POST相
SRX係我第一次買千值鍊成品
希望生生性性唔好中sad
爬文中sad換件好似好麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞