[VNL 排球吹水區] 9

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
今日個L 起波幾麻麻.
唔係正選黎
D換人真係好垃圾
原來藍藍咁衰 我要好好咁教訓下佢
換個入黎飛一傳....
裁判嚟講幾like 姜大媽
法國都唔掂咩
我見都係奧運人腳 又唔算老?
仲有一樣,D組織真係明顯到癲
我有D想SLO成績差,呢個教練可以執野走
教練垃圾係可以影響好多野
德國前幾年比佢搞到一Pat屎,今年起碼正正常常
SLO 原來個教練又去左邊?
SLO好似好耐冇夾過波咁,仲要3局又送24分,其中開波送17分
原來plak有個細佬打荷蘭男排,一模一樣樣好搞笑
圖都冇張點討論!
NIMIR 都講, 話佢巴西過黎都要適應, 例如時差等等.
希望之後果3場打好D啦.
唔知係咪因為細佬打MB, 而國家隊要家姐玩埋跑動呢?!
好似只係教俱樂部不過睇番,係我未係好追Slo之前,依家法國個垃圾教練係2015帶過SLO領歐錦亞軍
佢細佬動作都係有D唔協調
算啦已經冇咩期望,都有少少預左係咁
Plak Fabian 自己Search
男排通常打A/B快, 唔協調問題都未太大.
家姐走背飛就好似航空母艦鏟埋去標誌杆咁.
球會教練都好, 只要識好好利用. 庶渣都有燒鵝味.
只係太多人太迷信所謂名牌, 而忽略其實隊波勁, 唔一定係教練勁. haha.
打整體打默契嘅問題就係咁.
個個都有D, 但有一個新加入就未必可以補到位.
自己班波打慣打熟, 防守根本自動波.
我覺得如果要練新人就直接練同比人感覺到係有目的咁練,依家好明顯個教練係兩邊都顧唔到,又想練Mozic,就係又亂咁練。
Mozic能力好好,但有短板,你要佢練一傳,就其他點比多D支援佢,進攻壓力就要幫佢分擔,唔好比佢唔順就愈打愈沉。但係可惜既係其他進攻點冇一個企到出黎,由其係右翼進攻
第一站已經有呢個問題,係唔係成個SLO國家隊一個新人後2都冇呢?上一站仲出Gasparini,我已經O哂咀,佢已經跳唔起今站直接一個後2都冇,11號上一站係打副攻,唔係個個都係Muserskiy,或者可能佢地兩個都係中左武肺,所以唔入今站名單,咁都可以用一個邊攻都頂,仲可以幫Mozic接下一傳,比佢安心進攻
去到第三局尾換Mozic真係知道又玩完一場,前排大佬Stern進攻能力弱,後2已經直接比你打唔攔你,傻既都知得番Pajenk有硬食能力,主力去攔佢,而Ropret又真係比Pajenk打其實我真係好耐未見過呢兩個主力副攻打得咁唔順同咁多失誤上一站就算差D比支支反Cup果一場,佢兩個都係打得順,依家真係各種唔順。重點係個教練係個暫停係講廢話,典型雞湯式鼓勵,真係一D用都無
最惜呢種咀臉嘅教練,總係覺得一臉唔志在。但同時又無技術教練講戰術。另一個好似嘅就係中女果個。。。。
慢動作咁
由跑到跳都好慢咁
差好遠 土耳其 之前頂薪係朱婷+金哥 都係超過100歐 就連Kim hill 係銀行都係拎100歐 去imoco 已經20幾 係差一大截 而佢已經排第二高薪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞