[A/I/DMM]ウマ娘プリティーダービー (64)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

我走之前練緊歷戰種馬,依家回坑都係練返歷戰種馬

飛鼠巴可唔可以祝福我出貨,我依家打算練返9速9體9力既種馬
而家9速基本上冇用架啦
9耐都少需求左好多
反而呢個育成黎講9賢隨時仲實用d
有冇得再講多D,岩岩返黎玩,唔知依家咩環境
現況無論跑短英中最高上限既練法都係主根智
4根2智/1速3根2智
最低target大概速1200/耐600以上/力根智1000以上(視乎唔同大賽requirement會有少少唔同)
根對耐有補正 所以高根就唔洗個耐衝咁高 自然未必用到9耐因咁多 需要既話可能3/6耐因用黎補正就算
速就因為基本上點砌副卡 速根智訓練都會加到速 多數情況都係唔預用因子補正
力賢就相對難升
一黎育成基本上唔會落力卡
二黎賢卡就多數低得意率 同埋育成入面冇重量環 想用兩賢衝1000甚至1100以上有難度
所以現況下多數落力賢因
當然練長距就另計
得,都係賭

不過我係諗住同上次一樣賭

今次用大和1-2位賭終盤前開固有

第三隻我就用黃金船+金垂
想知無金回長馬係咪帶大波灣唔帶老女人咁樣練
冇力米先帶大波灣
得一突米 係咪2速3根一米 根智流我玩唔到
如果有位我一陣quit
飛鼠巴個邊仲有冇每月要求追幾多分?
長距主根唔會夠耐
另1個練法黎
根智流想知有無平民版 一直都練唔到
你手上有邊堆根智卡先

除咗Ssr都差唔多齊 雪美個時無刷滿用唔到
夠做啦
根既話ssr烏拉拉同詩歌劇sr織姬同氣槽都用得
智既話ssr多伯同sr美麗週日可以頂到下
練逃馬就落ssr波旁
先差追就落ssr雪美人
睇情況借返張滿突成田路/福來/美妙姿勢
已經練到上限唔錯既馬
仲有冇公會有位
1日會練1-2隻
我而家練用的3根1速2智 次次都練到好差 已經借人美妙資細
有位
寫就2800萬

但其實有心玩,唔係太低分都唔會踢

Ok 我quit 咗聽日加
等1.5週復活

因子啱你套卡玩3根3智應該都得
Oj,留ID 我勸誘
仲有冇位多
睇下返唔返到黎
竟然係換到咁玩...我好似唔太夠卡玩喎
想Ug咗米肉去 3根3智會唔會唔夠體
仲有無位,我想入公會
呢幾日入坑日版
想問下免費卡會唔會有復刻遲啲補返
cy其他game有復刻
但馬娘暫時未復刻過活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞