[A/I/DMM]ウマ娘プリティーダービー (64)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
睇緊灰姑娘,0課想體驗下劇情,對PVP冇咩興趣
搞不掂
上年寶記,今年唔清楚
producer喺雜誌搞q&a,有人問黃金巨匠都可以印出嚟同有答自己對隻馬感受
突然話出都無乜出奇

btw荒漠英雄直頭社台吉田兄弟有一半擁有權
所以根本有可能係其他問題唔係單純社台未批准

打埋呢個活動就儲夠一粒突石
正路都係滿突埋張福來先?
SH等多粒突cb / 等1.5周年好過啦
福來都越嚟越少人用
原來
新活動要點玩
冇game玩諗住試吓馬娘
所謂萬丈高樓從地起,已經遲過人入坑,梗係要先睇攻略啦
見到篇文寫住遊戲基礎,應該係啲簡單嘢
一禁入去,哇屌成3版幾萬字
文中仲有一堆專有名字,又因子又種馬又phase random
中間教埋你計數,仲要整埋曲線圖表慌死你睇唔明
心諗屌你咩,呢啲叫基礎?唔講仲以為係邊個寫嘅博士論文

可能係我悟性太低,但我知道實踐大於理論,刷咗個首抽先
運氣好好一抽中咗隻3星馬,心諗冇死啦,直接問人開得局未
點知佢哋答我重刷,抽支援卡大過抽馬
唔係啩?玩馬娘唔抽馬走去抽卡?而家玩緊遊戲王啊?
然後佢哋越講越誇張,話ssr冇滿突唔用得,冇滿突成田美妙可以del game
雖然唔知乜撚嘢係成田美妙,但我知滿突係自己永遠都做唔到嘅事
既然做唔到,咁只好乖乖del game

本身養馬係有錢人嘅玩意
以為玩賽馬娘可以感受到有錢人養馬嘅快樂,我真係太膚淺
首先玩家要有足夠智力睇得明篇「基礎」博士論文,仲要有足夠財力課到隻隻ssr滿突
見到連登有咁多人玩真係覺得好感動,原來連登有咁多IQ200,富可敵國嘅人才
咩潮文來
邊度抄返黎
笑4
利申開服玩家到而家冇美妙 唔好講滿突
咩抄,我嘅心路歷程嚟
我仲未睇完篇博士論文,隻game真係好複雜
Ching好文彩
明明篇文幾長都認真睇晒
hea玩求其開都得
認真想打大賽先要理咁多嘢
我都睇晒

富可敵國
其實歐皇先係真正嬴家
真 有fd一井滿突一張卡
自己就3井都未滿凸到
夠歐真係0課都夠打
隻驚真係由頭到腳都係講機率
論文未必要識睇,但係要享受基本遊戲樂趣真係至少要有2-3張課金ssr,呢個仲要係你齊活動卡+開服sr全滿突嘅前提
一係你就要認命大賽不爭無求
隻驚對新手係極不友善,及早認清離埸未嘗唔係正確選擇
頭半年無課 又無小特開服送果張ssr 同滿特小北
杯賽真係地低泥咁
慢慢儲石歪中加有啲活動速卡先叫有得跑下咁
所以而家入坑永遠建議買返個首抽ac
之後想點課或無課都冇問題
想完全唔俾錢真係完全唔會有遊戲體驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞