[韓劇]柔美的細胞小將S2 Yumi's Cells2

865 回覆
33 Like 9 Dislike
我反而覺得係金高銀鍾意具熊o個類型
唔係因為劇情而揀
仲有上網睇話好多馴鹿劇情俾左BABI
e.g. 過夜, 打tie o個part,
同埋漫畫BABI係冇前女友既
感覺編劇慢慢改緊劇情唔會跟晒漫畫
可能最後開放式結局都未定
因為上季都話主角只有柔美一個人
babi唔係有前女友咩
想係WEBTOON 課金睇原漫畫
但見到有人話就算課左金 都係會限制你睇既集數
有冇人試過?
D人話冇前女友嗰d劇情
搭的士俾柔美見到嗰度
係新加落去既
以前唔識朴珍榮 (有聽JJ project D歌但係唔知有佢)
如果想入股請問睇佢邊套劇好?惡魔法官?
惡魔法官好一般 編劇眼高手低
珍榮個角色唔係幾討好
因為個角色人設太弱 俾人鬧到仆街
會讀心術的那小子係OK的
花樣年華我未睇 唔知好唔好睇
但造型好靚仔,我覺得仲靚仔過劉八筆
花樣年華咪就係典型大學生造型 加埋佢本人外貌加持
效果double up
仲要個角色係法學系學生+搞社運
吸引到痴線
真係咩女都俾佢溝晒
朋友叫我快啲抽身唔好再支持babi 話佢係渣男仲有第三者
話柔美2都有第三者呢個角色
我「第三者係咪池城?如果係既我可以」
花樣年華好悶不過勝在Netflix有 可以無聊嘅時候望下 或者直接睇cut
劇黎講我覺得暫時Yumi cells同惡魔法官(前中部分okay 後半部份真係) 但珍榮裏面嘅角色係正義魔人 睇到個人會燥底
順便推下佢首solo Dive
https://youtu.be/2WLtAOR5vlE
笑咗
咁池城的話 我都好OK
果時睇惡魔法官頭10集我都睇得幾開心
因為當咗BL劇嚟睇
花華年華嘅現代劇情主要啲
中間穿插後生年代嘅劇情
睇佢嘅話直接飛去睇後生年代都得
都唔會點影響到主線劇情
現代劇情係靠李寶英淡妝靚樣先堅持到睇完
咁我直接睇cut算
我發覺珍榮的劇好似得柔美係吸引d
其他都一言難盡
希望佢之後接的劇會好睇d
結局喺機場嗰幕好正
韓在賢好深情㗎
佢接親啲角色
一係身世好慘 一係角色性格唔討好
柔美呢套終於好返啲
睇嚟睇佢D劇要用愛發電
睇下先
漫畫有㗎 第240話
漫畫對前女友嘅描寫好似仲仔細
遲啲開拍嗰套魔女好似幾好
原作漫畫好多好評
同埋啲人話男主人設好好
期待
仲有個胸肌喪做運動overcome
前面拍到babi咁好 後面急轉彎搞唔掂喎
希望唔跟漫畫 就算跟都過渡得好啲
我係睇會讀心術的那小子之後成為鳥寶寶嘅🐣
男女主都靚仔靚女 劇情都好睇
呢套珍榮係劇入面唔係走暖男靚仔路線
係魯莽衝動嘅小子 同佢真人係反差勁大
但係佢都演得好好 就係呢種反差萌令我入股嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞