GME / nft.GameStop.com (183) 拆股 7 for 1

1002 回覆
16 Like 1 Dislike
越買越多 快手ss啦....唔想再買
有邊次ftd 係中
過去15個月ftd avg唔過 100k
佢呢D 數唔係累積
中間其實係有clear 到

但呢排壓力大左係真既
佢FTD 係接近唔洗處理一樣, 經過GME 事件後,發現MM 既威力大到無解
DTCC都會waive D FTD架啦,之前連孖展call都可以waive既,呢D好濕碎姐
呢編野需然比人話關連同証據不足,但另一面講既係班撚屌可以用既手法係多到你諗唔到,目前最有可能既係拎走晒係DTCC既股至會令佢收皮
新COO嘅股數係CEO 2倍

Furlong仔好慘慘猪
妹到開巿都無人出post
兩個痴線佬格劍

閪冧
全部Zen晒
日日跌
又話好多數據
又話GME有實力
又話CEO唔賣貨
又話有咩大會
又話有wallet
又話有plan
又話沽空池不足
又話利息去到100%+
又話好多Twitter 鳩upper睇好

新入嚟小心D
唔好俾呢到D人呃去買貨
小心輸死你

廢到
拆股
仆街啦今次要跌落30蚊
4 for 1 split,仲要係stock dividend
又要跌穿40蚊啦
On July 6, 2022, GameStop Corp. (the “Company”) issued a press release announcing that its Board of Directors had approved and declared
a four-for-one stock split in the form of a stock dividend.

On the 7th month, 4 for 1
要閪淋鳥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞