GME / nft.GameStop.com (183) 拆股 7 for 1

1002 回覆
16 Like 1 Dislike
大dodo
今日無盤前

希望開市有啲好睇嘅price movement

無就等多一兩個月

然後再決定
講咗應該睇多幾季

睇marketplace 帶來嘅revenue 嘅growth rate係點

如果係overshort 嘅話一兩個月內就應該有price movment

marketplace 呢一兩個月我會睇佢啲partnership 再決定

佢淨係靠apes 同jpgb nft 我唔覺得會頂到inflation 對佢嘅影響
點算,lrc 有d獲
Daniel 走左去搞個taiko 話係zkevm focused
Lrc 又無乜消息

Zksync matic 都出晒zkevm
都係個句, 最起碼做到fcf正數
一開市會唔會插落20
Thanks for the dip Kenny
34 有short threshold
有冇人cs 都未有
啱啱check咗,我都收到
講咗應該睇多幾季

睇marketplace 帶來嘅revenue 嘅growth rate係點

如果係overshort 嘅話一兩個月內就應該有price movment

一日未locked 個float , 咪照樣繼續short。

marketplace 呢一兩個月我會睇佢啲partnership 再決定

佢淨係靠apes 同jpgb nft 我唔覺得會頂到inflation 對佢嘅影響

繼續觀望

仲有nft dividend 啊
哎,垃圾lrc。冇眼睇
鬼到仆街啦

D.Wong 之前堆19 transaction 不了了知
悔氣走完搞個taiko 出來又痴翻埋來
垃撚圾Byron 除咗識hype 之乜撚柒都唔識
CS收到 IB仲未有
cs profolio 冇顯示多咗,我撳去transaction 睇先有,但再撳入去佢就話page timeout
Friendly DDoS
今晚入會唔會太快 定睇埋下星期
有concern就分注入,有入早入遲無入錯
5蚊分注入
點撚搞,買咩好
睇好zk roll up
買matic算
xxxx了
HSBC 條數好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞