450呎實用 20萬裝修不包料

120 回覆
1 Like 42 Dislike
比唔到意見你
有無人真係出到咁詳細
梗係冇
差唔多,可接受
又唔係過千萬工程, 鬼會同你慢慢鬥份合約咩
加上大部份業主都係半桶水, 你講多兩講就叫你搵過第二個啦
我遇到3個,2個木工師傅,另一個水喉師傅,有料真係好少吹,1年嘅上堂同實習,木工嘅中工都無去考牌,油漆有個同學仔考到大牌入咗政府部門,所以佢哋啲蠱惑嘢都知道唔少
你錢多,促進經濟發展
20係等你上咗賊船先,跟住改任何嘢都貴到死
你有一個負評,喺裝修佬嚟睇,越簡單越好,係賊佬試沙煲,咁嘅水魚唔劏等待何時,朋友就咁就咬多20個
屌,單單都係同一個template整出黎
問題唔係人地厭麻煩唔鬥份contract/ Purchase Order出黎,
而係人地由頭到尾都係想呃你錢/唔想你阻收貨
你知唔知PO 係個客出嫁, 工程公司係出份Quotation 比你同埋呢d 咁既細工程, 個客都無能力出PO la , 你估公司對公司咩
屌柒撚左,講錯PO,想講Quotation先岩
有冇話預幾多日完工?
好奇問下,樓主呢單野, 個師父汁幾多錢?
個事實係 幾多呎而家都係20 萬up

有d 聽落係15 萬 無不例如之後呢樣加果樣加到2x 萬

不如一開波開番正常的2x萬起頭
另外後加工夫果D你起碼預多一成錢做準備

有時拆拆下牆身發現有問題,渠管又唔知點樣點樣
呢D報價時未必知
好多業主都未必諗到完美工程,一定有甩漏,包括報價單內一切工程,工程進行時一定有修改或後加,呢啲就係搵錢嘅地方,呢度都唔少aa 同裝修佬喺度吹奏,買樓或裝修就一條龍服務
咁你係業主,同一張報價單,一份十幾萬另一份廿幾萬,你會搵邊個
廳地?
根本冇人會咁出價單,除咗佢
見到都唔收得平。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞