【馬馬,好!】羅馬暨摩連奴球迷聯合討論區 - (67)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
非常老實既轉會
垃圾到仆街
EXCL: Marseille would like to sign Justin Kluivert in this transfer window. The player would like to go to France once again after his loan spell with Nice. Roma want 12-15M but Marseille would like to get him on loan with an option/oblig to buy. Nothing done yet..
里爾想要大寶 V17
打包俾個95折佢
方西瓜係我羅搵人
實在太好
老實買佢對隊波都唔會有咩提升 all in Guedes 好過啦
買佢都係補中場
依家中場都唔夠人
C4 matic Frattesi

起碼都要5個

Z22 同 V17 古華特 賣到出去 應該有80m既
仲有之前收返既賣人錢
買完Guedes Aouar 應該仲有件勁防中
如果唔係可以企返埋一二邊 唔好講爭四
爭六都成問題
你太樂觀 我覺得中場好大機會只會入Frattesi 仲要只係填補v17離隊空缺 mk個位繼續搵人兼職
想爭四呢個投入就算數 你話窮但又唔積極賣人 時間有限 下個轉會窗都唔知咩環境
唔會掛
我已經無諗到隊波會填埋中堅
中場真係唔夠人輪換
其實仲要填多個有一定入球既前鋒
打3412
P7 咸 Guedes S14
唔夠人的
P7 / Aouar / Bove
咸 / S14
Guedes / Aouar ???

唔知Aouar 踢唔踢到影鋒呢個位
原陣再少z22 v17 mk 開季
之後會比人話摩佬回塘 摩二效果無用
Aouar得個傳字 本身都有消息話佢睇唔起羅馬
基本上除非賣得出z22 否則唔會再買人
贏到冠軍陣容仲弱咗
用青訓算啦
不嬲隊波都窮撚到閪咁
祖應該係想買Z22 既

如果唔係arthur 份人工太高
應該要左啦Arthur + 25m 係可以接受

傾到10+40m ok la
比返15% 國米

依家轉會費先洗左7m……..
Frattesi 洗多當佢20m…………
Guedes 35-40m
Aouar 當佢20m

我仲未計賣Perez villar 都會賣到錢
問題係組織中場點搵新仔

摩佬上季叫到季中 都未有人買到
米蘭都想要d.luiz

球會份所謂禮物唔係Frattesi 呀
dluiz好貴我蘭無錢
佢貴

維拉叫緊幾錢?
米蘭點會冇錢
新班主大把
聽講玩財技
即是點
So true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞