【馬馬,好!】羅馬暨摩連奴球迷聯合討論區 - (67)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
仲話今年陣容摩佬滿意
仲有一個月鬆小小既
集訓前至少要簽到一個
迪比20m
我羅快手埋去簽啦
https://twitter.com/nicoschira/status/1542169757176193027?s=21

連佢都講
都好 證明真係有接觸
冇入嚟幾日仲係得馬迪
戴巴拿呢
EXCL: Spurs willing to offer Tanguy Ndombele + 25-30M for Nicolo Zaniolo. No official bid on the table yet. Zaniolo's not a priority for Spurs right now while Juventus are willing to offer 25M plus Arthur. Roma want 50M guaranteed.

贊助金額細咁多…
之前直頭冇TIM
呢個數仲少過nike
咁慘 羅馬名氣照計都唔細 當初點傾
下季真係打閪 最壞情況聯賽隨時9-10名 因為人哋進步你退步
根據觀察 似多過10m都出唔起
熱刺勁到簽埋676
7m 都出唔到喇
【Now Sports】意大利前國腳迪李維奧爆料,羅馬有可能在下月7日官宣基斯坦奴朗拿度來投。

早前有意大利記者說,羅馬向基斯坦奴朗拿度(Cristiano Ronaldo)招手,但外界俱認為該隊可邀到這名球星來投的可能很低,但效力過羅馬及祖雲達斯的迪李維奧(Angelo Di Livio)堅稱有機會成事。

「根據我這幾天了解,羅馬真的很想簽C朗。」他表示:「7月7日,羅馬將在奧林匹高球場展示歐協聯錦標,而那一天也可能是C朗加盟羅馬的日子。」

迪李維奧還力證他所得到的消息可靠:「足球界都已在討論此事,甚至在經理人的圈子也是。前幾天一個晚宴上,我碰到一個電視台工作的好友,他也說從羅馬那裡得知C朗的交易。」

迪李維奧這樣說,確實引人聯想,假如C朗離開曼聯去羅馬,將是第2度與「首都狼」主帥摩連奴合作,2人過去在皇家馬德里共事過3年,而彼此同樣來自葡萄牙。

又有得笑
笑到仆街 我堅稱我會中六合彩頭獎
佢做咩要搏上報
不如pinto 乖乖地做返你個gm啦
sports director就留返俾專業既做
下星期開操,家陣算係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞