天命直播怒屌白兵老母

118 回覆
26 Like 33 Dislike
岩 拆咗伙無再追佢地開台
天命以前舊台都懶到仆街 直播釣魚拖稿冇貨交已經係常態
我信佢係舊台應該8成野都白兵打理
佢後面自己出黎插旗咁耐 開多幾次直播已經算好勤力 都唔要求更多
根本仲係食緊舊台啲紅利先有人睇 (例如叫歌歌高人嗰啲做live)
仲成日單單打打暗屌暗串舊拍檔又屌佢人品差
講真舊拍檔人品差唔差我唔敢講好好 不過天命就肯定好食懶飛私怨撚黎
老老實實佢自己都問人有乜改善空間
就不如的起心肝拍多幾條片做直播準備好啲 唔好成日做私怨撚成個燒山咁
白兵唔算太陰謀論啦,起碼有d叫經過腦袋思考d point都叫值得討論,尤其屌鳩泛民同移民撚
星期四塔哥屌得最到肉
泛民同移民撚有兩個位係最值得屌
1)自己無膽作進一步行動,做一堆嘢對香港完全無幫助扮做咗嘢拎光環賺自己人錢
2)當有人做另一樣嘢比佢哋更具威脅,屈鳩佢哋係鬼係分化撚係共產黨間諜
3)最抵屌就係將自己無能合理化,仲要屌鳩人批評佢無能。大安旨意話自己做咗d無謂嘢就話自己盡咗力,無人有資格批評佢云云。

第三點就係天命致命傷

佢都係接受治療把啦,咪獻世喇
白兵叫人投白票
拉得未?
其實咩事反面?有冇懶人包?
珍,聽左好多次講天命冇貨交
你見插畫家wilson 畫佢唔多唔少都笑佢唔交稿live 釣魚就知都唔係一日半嘅事
佢離巢開頭嗰排都係做吓ig live 嗰陣觀眾仲問佢點課金
佢都搞咗起碼成個幾月先開到個payme
佢連課金呢啲野都咁漫不經心好似好唔上心咁 不如真係揾份工算
都唔好講白兵點可能陰鳩佢定點 白兵一個星期出嘅內容我諗天命開咗台咁耐都冇佢咁多
以前個new age節目一講起天命通常另外果兩個人都會有種覺得天命好煩嘅tone而家睇返個big picture好多嘢都通晒

天命=懶 情緒化

佢應該睇開少少 正經面對同做好自己先
睇live成日覺得天命懶,無準備,
有嘉賓就扮弱者要人同情安慰,
live發洩情緒多過評論,
笑話成日令人dead air ,
得佢一個live會睇到人好尷尬
其實真係冇錯 佢決定咗行youtuber 路線就真係唔可以懶 要成日keep 住出片
唔係個仆街youtube 演算法就令你個channel 沉底 個效果係正面同負面都幾何式咁上
奈何天命個死症係真係懶 希望佢睇得通啦
想知熱狗仔白兵除咗收錢鳩噏打飛機仲做咗啲咩有用嘢
2)當有人做另一樣嘢比佢哋更具威脅,屈鳩佢哋係鬼係熱狗分化撚係共產黨間諜
認真討論,想知白票兵喺場運動除咗開住冷氣鳩噏仲做咗咩咁具威脅
同你講大篇道理係無用
自己Google下「錦鯉有咩高見」

https://www.vjmedia.com.hk/articles/2020/08/09/208931

之後就被你哋label成熱狗,完
既然你咁踴躍不如做第一個分享啦
new age 姐姐本身想拯救天命
文盲定弱智?
即係咩,噏完好似冇噏咁你講緊佛偈
咁具威脅核彈級嘅嘢唔係收埋呀?唔不吝賜教點靠你哋反共?
問開問埋,等咗兩年白兵話啲美軍幾時到?
我諗你係弱智
天命同白兵做到個平衡
因為天命準備唔好,白兵會串佢,大家睇落好似鬥咀好funny咁; 高人同白兵兩個都多資訊比到聽眾,無咁多互疾,好似無咁多火花,但唔會好似之前咁,live 8成白兵講,天命就帶住頭盔訓覺打機,講香港新聞又無準備咁 。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞